Reklama

Reklama

Návrat do Modré laguny

  • USA Return to the Blue Lagoon (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Konec 19. století. Na lodi, jíž cestuje mladá vdova Sarah se svojí roční dcerkou Lilli, vypukne cholera. Sarah s Lilli a s dvouletým chlapečkem, kterého námořníci našli v bárce na širém moři, jsou vysazeni se zásobami do malé loďky. Vítr je zanese na opuštěný tichomořský ostrov. Sarah vychovává Lilli a chlapečka, kterému dá jméno Richard, v duchu viktoriánské morálky. Ale obě děti jsou s postupujícím věkem stále více fascinovány rozdíly ve své fyziognomii. Když Sarah zemře na zápal plic, Lillia a Richard jsou odkázáni jeden na druhého. Daří se jim utajit svou přítomnost na ostrově před kanibaly, kteří sem pravidelně připlouvají provádět své krvavé rituály. Na prahu dospělosti se Lilli a Richard do sebe zamilují a začnou spolu žít jako muž a žena. Jejich idylu přeruší příjezd americké lodi. Oba mladí lidé se za dramatických okolností musí rozhodnout, zda se vrátí do civilizace či nikoli... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (178)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Zbytečné a naprosto prázdné pokračování Modré laguny, kde spolu v podprůměrnosti závodí scénárista, oba hlavní představitelé, a režisér jim dělá trenéra. Protože největšími kritiky jsou diváci, ti tento film naprosto po zásluze "odměnili" nálepkou kasovní propadák. Na Millu se alespoň hezky kouká, víc v tomto filmu nelze nalézt. ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Z pohľadu ♀ sa jedná o nádherný a dojemný romantický film z exotického prostredia, z pohľadu ♂ to je presladená hlúposť, ktorá sa oplatí pozrieť len kvôli nádhernej Mille Jovovich. Patrím do tej druhej skupiny a Milla by u mňa bola jediným dôvodom vyškrabať hodnotenie aspoň na tú 1*, ale nechcem si pohnevať precítené ženské osadenstvo a tak to vytiahnem na 2*. (35%) ()

Reklama

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle není nic jiného než obyčejný remake původního filmu, ale s tím, že zde není v podstatě celou dobu nic nového, odehrává se to samé, až v závěru je to pak jiné, takových posledních 15 minut a nakonec to vyznívá pozitivněji. To z toho ale nedělá dobrý film, ale prostě jen špatnou kopii něčeho, co na diváka stejně nejspíš nezapůsobí. ()

Gomez518 

všechny recenze uživatele

ze začátku jsem si řikal že by to mohl být odpočinkový film, bohužel jsem byl zklamán a celou dobu se skoro nic důležitého nedělo, film má být dobrodružný a romantický. dobrodružnost jsem tam upřímně neviděl a láska tam byla jen že se to tam zmiňovalo, jinak vše působilo strašně chladně. A konec? kdy mají možnost se dostat do civilizace a skončí to větou ,,zůstanem tady,, a titulky? hůř to snad skončit ani nemohlo, neskončilo to ani otevřeně ani uzavřeně, spíš jak nudným dialogem bez špetky napětí. Jednu hvězdu dávám že jsem to dokoukal a krásná mladá Milla Jovovich, na kteoru se dalo celej film koukat, možná proto jsem to vlastně dokoukal. ()

Monoxid 

všechny recenze uživatele

Je mi jedno, že tu skoro nikdo nedal 5*! Koukala jsem na to snad pokaždé, když to dávali v televizi. Kdybych to viděla dneska, asi bych to považovala za pěknou blbost, ale tehdy to pro mě byla opravdu srdcová záležitost. Nejsem si jistá, zda mi dokonce neukápla slza. Je zajímavé, že mi v paměti utkvěl především ten milostný příběh, žádné poučky o civilizaci či necivilizaci. Prostě romantika...(možná spíš romantika pro dvanáctileté holčičky, v rámci zachování ideálu v mé mysli se na to už radši nikdy nepodívám) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Film byl v roce 1992 nominován hned v 6 z 12 oficiálních kategoriích nechvalně proslulé Nadace zlaté maliny. (Conspi)
  • Režisér mal extrémne nároky na dĺžku doby nakrúcania, čo bolo v rozpore so zákonom o počte odpracovaných hodín maloletých v USA. Rodičia preto prehlásili Millu Jovovich (Lilli) za finančne a právne nezávislú na rodine, a tak sa stala plnoletou počas natáčania filmu. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama