Reklama

Reklama

Návrat do Modré laguny

  • USA Return to the Blue Lagoon (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Konec 19. století. Na lodi, jíž cestuje mladá vdova Sarah se svojí roční dcerkou Lilli, vypukne cholera. Sarah s Lilli a s dvouletým chlapečkem, kterého námořníci našli v bárce na širém moři, jsou vysazeni se zásobami do malé loďky. Vítr je zanese na opuštěný tichomořský ostrov. Sarah vychovává Lilli a chlapečka, kterému dá jméno Richard, v duchu viktoriánské morálky. Ale obě děti jsou s postupujícím věkem stále více fascinovány rozdíly ve své fyziognomii. Když Sarah zemře na zápal plic, Lillia a Richard jsou odkázáni jeden na druhého. Daří se jim utajit svou přítomnost na ostrově před kanibaly, kteří sem pravidelně připlouvají provádět své krvavé rituály. Na prahu dospělosti se Lilli a Richard do sebe zamilují a začnou spolu žít jako muž a žena. Jejich idylu přeruší příjezd americké lodi. Oba mladí lidé se za dramatických okolností musí rozhodnout, zda se vrátí do civilizace či nikoli... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Nie je to az take zle. Ma to svoj odkaz. Su daleko horsie sracky, ako napr. Strazcovia galaxie alebo Vojna svetov a vacsina sucastnej produkcie.
Tazke za mna pohoda.

bloke

bloke (hodnocení, recenze)

The Viper

Keby hrala v českom, či slovenskom filme hoci aj pred 1989, vtedy a tam by s tým problém nebol. Však z toho netreba robiť vedu "po americku", od 14-15 "sa" bežne nielen v západnej civilizácii šuká, ale beda ak by sa osoba v tomto veku mihla pred kamerou bez zahalenia.

No iné som chcel, som zvedavý či to o pár dní na Nove pôjde v nejakom pravom vylepšenom HD vyhotovení.

The Viper

The Viper (hodnocení, recenze)

Mám takový dotaz: Jak tu mohla být Milla nahá, když jí bylo cca 16 let v době natáčení ? :D 

na příspěvěk reagoval bloke

Reklama

Reklama