Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sotva se otec George Banks vzpamatuje ze svatby dcery Annie, čeká ho další rána. Annie a její muž Bryan totiž rodině s nadšením oznámí, že čekají dítě. Aby si dokázal, že ještě není tak starý, zajde George do posilovny, nechá si obarvit vlasy a rozhodne se prodat dům, aby se mohl s Ninou přestěhovat na pobřeží a splnit si tak dávný společný sen. Jediný kupec, arabský podnikatel Habib, sice překvapí nabídkou dalších patnácti tisíc dolarů, pokud se vystěhují do deseti dnů, ale George ji přijme, aniž se s Ninou poradí. A to je chyba, protože se vzápětí dozví, že je nejen nastávajícím dědečkem, ale znovu také nastávajícím otcem. Přestože se mu myšlenka na nadcházející rodičovství příliš nezamlouvá, nezbývá než odkoupit dům zpátky a začít se připravovat na blížící se "radostné" události, které přijdou v nejméně vhodnou chvíli, a navíc u obou žen současně. (TV Nova)

(více)

Recenze (99)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Druhý díl mám ještě radši než ten první - mladický záchvat Stevea Martina, lehce šokovaná Diane Keatonová, péče o dvě těhotné ženy podaná tak vtipně jak jsem to ještě neviděl a opět geniální Martin Short:) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $76,594,107Tržby Celosvetovo $90,200,000║ Už len strašný vývar, fakt dosť otravné. /30%/ ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Nezbývá mi než zopakovat to, co už jsem napsala k „Hlava rodiny“. Hodně nepovedený remake skvostné klasiky z roku 1951 „Father's Little Dividend“ v hlavních rolích Spencer Tracy a Elizabeth Taylor . ()

tron 

všechny recenze uživatele

OTEC NEVESTY 2, obávam sa, nepoteší fanúšikov originálu. Ako to už s týmito prekliatymi voľnými pokračovaniami býva, čo z toho, keď zostali herci z pôvodného hitu, keď scenár je matný, réžia nudná a príbeh stratil prekvapenie a ráznosť? Čo zostalo? Príjemná poučná/rodinná atmosféra neškodného režiséra Charlesa Shyera (BABY BOOM) a herecké výkony spoľahlivého Stevea Martina, spoľahlivej Diane Keatonovej a nádhernej basketbalistky Kimberly Williamsovej. No neviem, akosi im to všetkým nevyšlo. A to sa mi originál páčil. Toto je už skôr len také že... akože. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

O hodne slabsi nez prvni dil. Hlavne to uz neni zdaleka tak vtipne, ale spis se to snazi byt dojemne, coz mi moc nesedlo. Martin se sice opet sem tam zatvari znicene, ale hned ho to zase prejde. Co se tyce deje, tak je to sice nastavovana kase, ale neni to aspon tak ocividne. Porad se u toho da celkem dobre zabavit, ale neni to takova zabava jako prvni dil. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pokračování založený na stejným principu jako jeho předchůdce, což sice stále ze začátku dokáže pobavit, ale s přibývajícím časem to už neni ono, aspoň že zápletka je pozměněná, ovšem stále film stojí a padá s výkonem Martina, který tady už neni bezchybný jako v první díle, ale komediální talent tady určitě neztratil ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Tak toto mi sadlo trošku viac ako jednička a mal som taký feel, že už to bolo o niečom. Pre tentokrát som sa nechal unášať k presladneému záveru, ku ktorému film neohrozene kráča. Aj tak mám pocit, že keby s toho mohol byť fajn seriál. ()

sud 

všechny recenze uživatele

O něco slabší než jednička, ale i tak dobrá úroveň. Tvůrcům se podařilo nekopírovat děj jedničky, ale povedlo se jej vkusně rozvinout. A tak George se stal v jednom dni dědečkem i tatínkem :-). ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Pohodová oddychovka, jeden z lepších filmů Steva Martina.Využívá klasických situací kolem těhotenství, např. obligátní pospícháníí do porodnice, což samozřejmě není sranda k potrhání, ale jistý potenciál tahle komedie určitě má. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nic vtipného jsem na téhle komedii nenašel. Ostatně Steve Martin snad ani nikdy vtipný nebyl. Já si to tedy nepamatuji. 40% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Výborná a sympatická komedie, které se nedostalo tady na csfd takřka žádné pozitivní odezvy, takže to musím opět zachraňovat já. Hlava rodiny je film, který má tolik odlišného od běžných amerických komedií, že je prostě škoda mu nevěnovat pozornost. Ke všemu má velmi lidský a uvěřitelný scénář a k tomu i svěží humor. Opět nechápu zdejší hodnocení. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Pokračování roztomile kýčovitého remaku ždíme slzy s ještě vehementnější vervou a s příběhem zůstává pozadu. Všechno v rovině náhody působící u jedničky svěže a lidsky zde zavání kalkulem, kde i málo zručný divák rozpozná jasnou manipulaci. Naštěstí je Shyer osobnostně zřejmě naladěn na stejnou vlnu a dokáže spolehlivě zaplácnout hluchá místa, byl by však nula bez výkonů hlavních protagonistů. Konec ovšem hrůza, nebudete už fandit, protože oni jsou..... takový strašně sladcí!? ()

Reklama

Reklama