Reklama

Reklama

Mike Vecchio a Susan Hendersonová spolu šťastně žijí již rok. Konečně přichází okamžik svatby, který má oficiálně potvrdit tento svazek. Mike se do plánování a realizace svatebního obřadu příliš nehrne, zatímco Susan je přesvědčena o nezbytnosti tohoto aktu. Všechno trochu komplikují jejich známí a budoucí příbuzní, mající nejrůznější zkušenosti s láskou, manželstvím a dlouholetým soužitím obou pohlaví... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Flego 

všechny recenze uživatele

Na pozadí jednej svadby sa odohrávajú smutno-veselé mikrosúboje manželských a nemanželských dvojíc. Láskavý a jemný humor sa snaží poraziť nie akurát bezchybný film a niekedy sa to aj darí. Na škodu. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem si stáhl jen kvůli oskarové písničce no a nakonec se mi moc líbil. Mike a Susan se mají brát, oba mají své pochybnosti, ale milují se. A během příprav a samotné svatby se odehrávají další příběhy. Mikův bratr se má rozvádět a jeho rodiče se snaží přijít na to proč a sami reflektují své manželství. Susanina sestra má problém s manželem, který si nepřipadá jako chlap a nechce s ní spát. Susanin táta se tahá s manželčinou kamarádkou a není dost odvahy se rozvést. A pak je tu ještě spolybdlící, který myslí jen na sex a snaží se sbalit sestřenku, která je plná filozofie (na to bych neměl nervy :D). Vznikla moc pěkná a místy vtipná vztahovka, která ve mě rezonuje, protože jsem nedávno byl na svatbě. Hrají tu zajímaví herci - debutující Keatonová a v hlavních rolích krásná Bedeliová (Holly z Die Hard) a Brandon (mladičký Dempsey). Písnička mě trošku zklamala, protože ji miluju ve verzi od Carpenters a tady ji zpíval nějaký chlap - ale zpíval ji moc pěkně. Za mě slušné 4*. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama