Upíři: Návrat
Akční / Horor
USA, 2005, 84 min
Marty WeissHudba:
Tim JonesObsah
800 let mezi sebou bojovali v temnotě thajských exotických nocí dvě armády upírů. Krutá aliance zlého Nirana, který si rád dopřává lidskou krev a proti ní oddaní stoupenci krásné Song Neng bojující za konec kruté vlády teroru. V tomto děsivém podsvětí se najednou objevují dva američtí turisté: Amanda, kterou uvrhl Niran do svého krvavého otroctví a Connor, její přítel, toužící zachránit jí život. Nyní stojí v tomto hororovém příběhu plném bojových umění tváří v tvář rozhodnutí, zda se zapojit do souboje s temnými silami nebo riskovat Amandinu ztrátu. (oficiální text distributora)
Campbell
Nemám rád ani první díl takže na tohle jsem šel se sebezapřením, navíc když jsem slyšel že tam je kung-fu tak první věc co nesnáším je spojení těhlech věcí dohromady. No nakonec to byla srajda, ale občas sem tam byla dobrá scéna a Egglesfield i když jsem ho ve filmech moc neviděl tak mi přijde jako sympaťák. Ale film samotnej je tragédie ostatní herci, akce která je neuvěřitelně špatná a kameraman nevěděl co snímat dřív. A upíři byly strašně hloupí. Ale dávám aspon ty 2*.(13.5.2012)
Terva
Tak tady to už nic moc. Má posedlost upíry mně dává odvahu hodnotit za tři.(9.4.2009)
Jimmi
Urcite najhorsi film z tejto serie..este aj 2ka s Bon Jovim sa mi pacila viac.Umiestnenie deja do thajska sa mi uz na zaciatku nezdal ako najlepsi napad..a v priebehu filmu sa to aj potvrdilo..nechybali ani napodobeniny scen z inych filmov(namiesto upirskej party aka blade tam bolo Vystupenie thajskej metalovej kapely_:))A najviac ma asi sklamalo ked typek prepichol upira zeleznou tycou cez brucho a upir na moje pocudovanie zomrel...Takze za co tie 2 hviezdy???? No bol to film o upiroch,upiry mali aj zuby(to vzdy nebyva:)) a hlavna upirka bola celkom pekna...(19.6.2005)
cariada
Tak tohle se opravdu nepovedlo ,aneb jak zabít jednu serii o upírech. Asijské prostředí tomu nesvědší. Příběh je fádní a poměrně nudí.(17.11.2007)
Chen
Překvapivě slušná podívaná, která i přes své béčkové kořeny nabízí pár zajímavých kladů, například sympaťáka v hlavní roli nebo dobře zvládnuté bojové scény.(21.1.2006)
twinpeaks
Jako akční kung-fu film to bylo i koukatelné (za to ty dvě hvězdičky), jako upírský horor naprostá tragédie. Představte si Kickboxera s Van Dammem, no a tak někde ve dvacáté minutě by na něj naskákali šikmooký upíři..... Tragédie. Já to říkám pořád - Blade a Underworld zkurvili upírské horory, tady to jimi smrdělo na sto honů. Tady to spojení akce a "hororu" vůbec nefunguje, spíše naopak jako akční kung-fu film to shazují ti upíři, jako upírský horor to zase shazují akční honičky na motorkách a kung-fu souboje. Jste-li fanoušek/fanynka akčího kung-fu, bude vás to bavit mnohem víc, než jste-li fanoušek/fanynka upírských hororů.(12.3.2009)
colapso
75 minut dlouhá upírská křeč.(9.9.2009)
SOLOM.
Jediné čím mě film celkem překvapil je zajímavý děj. Souboj dvou upířích klanů mě zaujal. Jenže se to dost zvrtlo. Po zajímavém začátku se to proměnilo v akční podívanou. Místo klasických bojů lidí s upíry, kdy za pomocí různých prostředků (svěcená voda, kříž, česnek, stříbro), zde bojovali ve stylu Muay Thai a nemusel by se za to stydět ani Steven Segal či Jean-Claude Van Damme. Tohle ovšem do hororu a zvlášť k upírům nepatří.Umírání upírů mi přišlo taky velice přehnané, zvláště scény, kdy se upíři dostanou na sluneční světlo a stejně jako u dvojky to dopadlo katastrofálně. Kouřící se tělo, exploze a následný rozklad těla byl leda k smíchu a bát se u toho můžou jen malé děti. Co se týká hudby, tak ta byla pravým opakem. Orientální melodie - i když se objevily - jen zřídka rozhodně prokrvily už tak nudný film. Objevila se zde i romantická vložka, která mi tentokrát nebyla proti srsti.(22.11.2009)
Jayem
Banda motorkárovích upírov proti Van Dammovi novej generácie. Už blbo to len znie. Nie?(4.5.2006)
szabi
nuda, nuda, nuda... koncim so vsetkymi tymi upirmi! skoda ze som zhliadol blaida, mam po nic nadalej smad... :)(22.3.2006)
issoumaila
V krátkosti len typická ukážka ako sa nemá točiť film o upíroch. Smutné!(27.6.2007)
| Na DVD od: | 01.06.2005 Bonton |
|---|
Související
- Upíři 2: Nemrtví (2002)
- Upíři (1998)
Podobné
- Od soumraku do úsvitu 3: Katova dcera (video film) (2000)
- Od soumraku do úsvitu 2 (video film) (1999)
- Od soumraku do úsvitu (1996)