Scooby-Doo a Lochnesská příšera (video film)
Scooby-Doo and the Loch Ness Monster
Animovaný / Komedie / Rodinný / Mysteriózní
USA, 2004, 74 min
Joe Sichta, Scott JeraldsObsah
Scooby-Doo, Shaggy a parta ze Záhad s.r.o. cestuje do Skotska na prázdniny a neočekávaně se octne tváří v tvář největší záhadě všech dob - Lochnesské nestvůře! Existuje opravdu? Počáteční důkaz naznačuje strašidelné "ano", když se za oknem rodinného zámku předků Daphne objeví cosi obrovského. Dokáže Scooby-Doo a jeho parta vyřešit jednu z nejdéle trvajících záhad historie? (oficiální text distributora)
strougy
Kvalit ostrova zombie sice lochneska nedosahuje, přesto se v rámci novodobých filmů se Scooby-Doo jedná o lepší průměř okořeněný několika povedenými vtipy trefujícími se do neustále se opakujících klišé pocházejících už z dob klasického seriálu.(1.8.2010)
StrYke
Scooby-Doo je seriál, který vypráví o strašidlech, ale ani ten nejmenší divák nepocítí strach - ba co víc, ještě se tomu směje. Neznamená to však, že to je pouze pro děti. Scooby-Doo pobaví a zaměstná také starší diváky, ti se však už většinou nesmějí dětskému humoru a s jistotou tuší, kdo má za lubem všechny ty záhady. Všechno tohle se většinou dělí na dvě skupiny epizod (nebo filmů): na 1) záhadnější, kde není na sto procent jisté, kdo je pachatel (např. Scooby-Doo a Lochnesská příšera) a 2) napínavější, kde divák ví, kdo je pachatel, ale neví, jak ho Záhady S. R. O. zastaví (např. Scooby-Doo a Král skřítků). Scooby-Doo a Lochnesská příšera pasuje na obě skupiny trochu - neví se, kdo je pachatel, a ani se neví, jak Lochneskou příšeru zastaví. A troufám si říct, že tato část Scooby-ho-Doobyho nemohla dopadnout lépe. V 74 minutách je téměř všechno, co fanoušek tohoto seriálu potřebuje - napětí, vtip (nejlepší bylo jak: "Mám nejvíce bodů ve hře... Hele, kam se poděl obraz?" "Frede, myslím, že sis hrál s digitálním kompasem!" "No, stejně mám nejvíc bodů!") a hlavně zábavnost. A nesmím zapomenout na skvělý "kostým" Lochnesské příšery! A to se u Scooby-Doo příliš často nevidí. A tvůrci si ani neodpustili své pravidelné červeně zářící oči příšery. Ale tím lépe. Český dabing je překvapivě také docela dobrý. Jsem rád, že se režie chopil Joe Sichta, protože podle mě dal pomocnou ruku k vytvoření těch nejlepších částí celé Scoobyho série. Plný počet hvězdiček = cca 90%.(10.12.2010)
DinoRaptor
Další film o scoobym tentokrát zaněřený na kryptozoologii. Sice sem neviděl od začátku ale rozhodně je to jeden z lepších scoobyho filmů.(30.7.2011)
kishi_SO
viac vtipnejsie to mohlo byt a stale nic moc.(15.1.2011)
Čiban
tvůrci si ani neodpustili své pravidelné červeně zářící oči příšery. Ale tím lépe.(27.12.2011)
popo666
odpad!Ked som bol dieta, pacil sa mi cely koncept Scooby Dooa. Na tuto cast som sa celkom tesil, ale nakoniec som to dopozeral len z donutenia. Priserne som sa nudil a ani ich nezmyselne dialogy to nezachranili.(2.12.2009)
| Na DVD od: | 23.02.2005 Warner |
|---|
Související
- Scooby Doo: Legenda o Fantosaurovi (video film) (2011)
- Scooby-Doo: Abrakadabra! (video film) (2010)
- Scooby Doo a přízrak na letním táboře (video film) (2010)
- Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál) (2010)
- Scooby-Doo!: Zimní superpes (video film) (2009)
- Scooby-Doo a samurajův meč (video film) (2009)
- Scooby-Doo a král skřítků (video film) (2008)
- Klídek, Scooby-Doo! (video film) (2007)
- Scooby-Doo a piráti (video film) (2006)
- Shaggy & Scooby-Doo: Get a Clue! (TV seriál) (2006)
- Scooby-Doo a kletba Kleopatry (video film) (2005)
- Aloha Scooby-Doo! (video film) (2005)
- Scooby-Doo: Mexická příšera (video film) (2003)
- Co nového Scooby-Doo? (TV seriál) (2002)
- Scooby-Doo a virtuální honička (video film) (2001)
- Scooby-Doo a invaze vetřelců (video film) (2000)
- Scooby-Doo Project, The (TV film) (1999)
- Scooby-Doo a duch čarodějky (video film) (1999)
- Scooby-Doo a největší záhady (video film) (1999)
- Scooby-Doo a ostrov zombií (video film) (1998)
- Scooby-Doo and the Reluctant Werewolf (TV film) (1988)
- Scooby-Doo and the Ghoul School (TV film) (1988)
- Štěně jménem Scooby-doo (TV seriál) (1988)
- Scooby-Doo a bratři Boo (TV film) (1987)
- Scooby-Doo a 13 duchů (TV seriál) (1985)
- Scooby-Doo a Scrappy-Doo (TV seriál) (1979)
- Scoobyho hvězdná olympiáda (TV seriál) (1977)
- Scooby-Doo (TV seriál) (1976)
- Scooby-Doo a Batman (1972)
- Nová dobrodružství Scooby-Doo (TV seriál) (1972)
- Scooby-Doo na stopě (TV seriál) (1969)