Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank Martin, bývalý příslušník speciálních jednotek vycvičený k zabíjení, si jde do podzemních garáží pro auto. U okénka se zastaví krásná dívka a žádá o pomoc s pneumatikou. Je komplicem skupiny zlodějů aut. Frank se s nimi ovšem rychle vypořádá a jede vyzvednout malého Jacka do školy… Frank krátkodobě pracuje jako řidič u vysoce postaveného příslušníka protidrogové policie v Miami Jeffersona Billingse. S malým Jackem se rychle spřátelil, což oceňuje i jeho půvabná matka Audrey. Otec, který se po roce vrátil domů, se zajímá jen o svou práci: právě se chystá významná konference šéfů světových protidrogových centrál. A právě v této souvislosti byl najat i jistý Gianni Chellini, který má za úkol unést malého Jacka… Má se to stát během návštěvy lékaře, kam Frank chlapce veze. Gianni a jeho kumpáni doktora i sestru zabili a vydávají se za ně. Chystají se chlapci píchnout injekci s nově vynalezeným virem, který po čtyřech hodinách aktivace začne působit. Navíc se nakazí každý, na koho chlapec později dýchne. Cílem gangsterů ale není chlapec, nýbrž jeho otec: právě Billings má být synem nakažen a následně nakazit všechny účastníky konference. To ovšem zatím Frank ještě neví… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (559)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $32miliónovTržby USA $43,095,856Tržby Celosvetovo $85,167,639║ Jason Statham sa stáva novodobou akčnou klasikou porovnateľnou len s podobným bijcom akým je Jet Li. Aj keď s niektorými scénkami je to miestamy dosť prehnané ale však o to v akčnej pecke aj ide, takže moc sa nezamýšlať nad logikou a len si to užívať. Špecialne triky miestamy bijú do oči. /70%/ ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Pri pokračovaní Kuriéra je potrebné sa zhlboka nadýchnuť a pri scénach kde prestávajú platiť zákony fyziky vydýchnuť a chvíľu pomaly rozdýchavať. Zneškodnenie bomby pomocou žeriava chce kurevský nadhľad , ale hlavne pri bitkárskych scénach ma film ako tak upokojil a pobavil. Dobrá scéna s hasičskou hadicou a súboj so 150kg vážiacim černochom je to najlepšie čo vo filme je, ale v týchto veciach je majstrom J.Chan. Sláva mu. Slabšie pokračovanie , ale napriek tomu sa prikloním k trom , pretože ako akčná jednohubka má aspoň pár svetlejších momentov. 50%. ()

Reklama

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Díky Jasonovi jsem si zopakovala hodiny tělocviku a nemusela jsem ani vstát z mé pohodlné postele. Pro začátek malá rozcvička s partou přátel v garáži, poté s pár kamarády v čekárně a ordinaci u dětského lékaře. Nesmí chybět hra na honěnou, skoky a předskoky mezi budovami, přemety v přístavu a výmyky opět v garáži (jsou asi v poslední době oblíbenější než tělocvična). No a nová disciplína v gymnastice, která nahradí akrobacii se stuhou za akrobacii s požární hadicí, bude jistě populární. To celé zakončené penaltovým kopem (kam se na něho hrabe Ronaldino :o) Také byl tak laskavý a vynadal Kate, která nepochopila, že se má obléct. Jednoduše řečeno mi Jason přichystal typickou várku akce a scén wtf?, které mě ale absolutně neurazí, páč jsem nic jiného nečekala. A kdopak by se na něj mohl zlobit, když má takové charisma a sexy (drsný) pohled? :o) Wrrr!! ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Den, kdy si Luc Besson přestane léčit své prazvláštní komplexy psaním scénářů (a následným produkováním) královsky degenerovaných béček oslavím jakožto zapřísáhlý abstinent skleničkou něčeho ostřejšího. Po pravdě, svého odporu k nevyzpytatelným lihovinám občas lituji, stav mírné podroušenosti musí být pro sledování druhého Kurýra více než ideální. První věc, které si, nezávisle na promile alkoholu v krvi, všimnete, je vyměknutí Franka Martina. Malou Asiatku vyměnil za malého klučinu, naštěstí ne moc otravného (protože brzy uneseného), přesto svou starostlivou rodinou brzdícího Martinovu přímočarou jízdu. Když už má nějaký film astenických 87 minut a hraje v něm Jason Statham, automaticky očekáváte retardovanou akci, která na nějaké retardéry nehledí. Bohužel, Kurýr 2 hledí, tudíž nudí a když nenudí, baví leda ementálovitostí scénáře a nakažlivou blbostí akčních scén. Jedna hvězdička za ně, druhá za Jasona, který v nového akčního hrdinu oficiálně dozrál až v Zastav a nepřežiješ, ale již zde předvedl, že patří k těm hercům, kteří nejenže nemusí umět hrát, ba dokonce ani cedit suché hlášky, aby byli zábavní. 45% Zajímavé komentáře: Faye, Adrian, imf, Le_Chuck ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kuryr byl docela slusnej akcni film a v Kuryr 2 je vseho vic (vic zaporaku, vic akce..). Pribeh je sice naprosto neoriginalni a hodne obycejnej, ale nenudi, je zajimavejsi nez v prvnim dilu a dava prostor na dokonaly bitky. Statham na to sice nevypada, ale fakt kolem sebe rube pekne a je tu spousta tak skvelejch souboju (i kdyz misty uz trochu nerealnych), ze plne vynahradi tu obycejnost pribehu. Navic je ve vetsine souboju nakej zajimavej napad a Statham, ackoliv dela ruzny kung-fu vychytavky, je zaroven drsnej a mlati pestma, takze to ve vysledku dava hodne zajimavy bitky a obcas navic hodi nakou hlasku. Navic tu je sexy blondyna. Kamera i hudba je spravne svizna a trochu mi nektery zabery pripominaly Bad Boys, coz nevadi, protoze ty jsou skvely. Cekal jsem prumernej akcni film, ale nakonec sem se skvele bavil. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (23)

  • Tyč, kterou Frank (Jason Statham) použije ke zmlácení party chlapů, se v některých scénách ohýbá jako gumová. (Terva)

Reklama

Reklama