Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank Martin, bývalý příslušník speciálních jednotek vycvičený k zabíjení, si jde do podzemních garáží pro auto. U okénka se zastaví krásná dívka a žádá o pomoc s pneumatikou. Je komplicem skupiny zlodějů aut. Frank se s nimi ovšem rychle vypořádá a jede vyzvednout malého Jacka do školy… Frank krátkodobě pracuje jako řidič u vysoce postaveného příslušníka protidrogové policie v Miami Jeffersona Billingse. S malým Jackem se rychle spřátelil, což oceňuje i jeho půvabná matka Audrey. Otec, který se po roce vrátil domů, se zajímá jen o svou práci: právě se chystá významná konference šéfů světových protidrogových centrál. A právě v této souvislosti byl najat i jistý Gianni Chellini, který má za úkol unést malého Jacka… Má se to stát během návštěvy lékaře, kam Frank chlapce veze. Gianni a jeho kumpáni doktora i sestru zabili a vydávají se za ně. Chystají se chlapci píchnout injekci s nově vynalezeným virem, který po čtyřech hodinách aktivace začne působit. Navíc se nakazí každý, na koho chlapec později dýchne. Cílem gangsterů ale není chlapec, nýbrž jeho otec: právě Billings má být synem nakažen a následně nakazit všechny účastníky konference. To ovšem zatím Frank ještě neví… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (559)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Eh? Co na to říct? No Luc Besson se teda tentokrát vážně vyznamenal. Kurýr dvojka je totiž plný buď klišé anebo úplných šíleností, kdy si člověk říká, již zmíňené WHAT THE FUCK?! Příklady: Frank Martin odhakuje z pod Audi bombu jeřábem - za jízdy. Frank Martin jezdí po barácích jako Batman. No a co dělá na konci ten tryskáč je vážně nářez. Jenom sedíte a hledíte. Dva kladné body si to u mě vysloužilo za Jasona Stathama a perfektní černé Lamborghini, které to ani do konce filmu nepřežilo. Fňuk. ;-)... Napodruhé to byla mnohem větší legrace. Hodně dobře jsem se pobavil. Možná to časem zvednu na 3*. ;-) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Akčná spokojnosť skoro v takom istom pomere pri jednotke! Rýchle, nápadité, dobre vymyslené ale hlavne nebezpečne akčné! Vychutnával som si každú chvíľku a minútku, ktoré boli nabité akciou od prvej minúty! Dal by som aj päť hviezd, nebyť toho sprostého a debilného scenára a pár trápnych scén, ako napríklad scéna so žeriavom, či to, keď prebehne A8čkou po oboch stranách budovy, ktoré zaváňali ťažkým prieserom! 70%. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Celkovo by som označil Kuriéra 2 za umelo vytvorenú druhú časť priemerného akčného filmu. Na filme nezaujme ani zápletka, nečakajte ani veľkolepé akčné scény a čo sa týka hercov za zmienku stojí iba nádherná Amber Valletta. Kuriér 2 je skrátka zbytočný film. Neurazí, nenadchne a po piatich minútach zabudnete, že ste ho videli. Odporúčam vám preto aby ste si radšej pozreli film podľa podarenejšieho Bessonovho scenáru Utrhnutý z reťaze. Budete z neho určite menej sklamaný ako z Kuriéra 2. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Potřebujete inteligentního gentlemana, kterého nic nepřekvapí, má speciální výcvik, rozumí počítačům, zbraním, chemikáliím, uřídí jakýkoliv dopravní prostředek, je rozeným zabijákem, co si poradí jen s hadicí proti bandě záporáků a ještě k tomu všemu bude dávat hádanky Vašemu synáčkovi? Jste na správné adrese.. Charismatický kurýr Frank se přesunul do atraktivního Miami, kde se po únosu synka zámožných rodičů rozjede pořádná akční exhibice, velmi často doprovázena úsměvným dojmem. Každá sekvence je choreograficky vymóděná, každý záběr je díky četným kamerovým filtrům jako obrázek. Kurýr 2 naprosto rezignuje na logiku a nějaký vnitřní dramatický rozměr, sype jednu akci za druhou, přičemž leccos opomene vysvětlit. Ještěže se na dvojku nechal ukecat Jason Statham, kterému dá tentokráte nejvíce práce umlčet jednu anorektickou slečinku (že by Terminátorova sestra?). Roztomile hloupoučká jednohubka, namixovaná tak akorát na něco přes 80 minut!! ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Série „Hire“ je reklamou na BMW. „Kurýr 2“, bude zřejmě reklamou na Audi. Ani jedno z aut sice nevlastním, ale poměrně často se vezu jako „závozník“ v obou výrobních značkách. Auta jsou to úchvatnáobě!!! Ale BMW má pravděpodobně lepšího manažéra na prezentaci vozů (jinak by kurýr, prohánějící se v jedničce taky v BMW, neměnil vůz). Dílko nabídne, kromě nádherných aut a dochvilnosti hlavního hrdiny, který vždy dodrží slovo, ještě skoro nahou pistolnici na jehlových podpatcích.a především hodně stupidní příběh. PS: Audi dokáže i létat, pokud jste to nevěděli! A Frank? Ten umí všechno! ()

Galerie (55)

Zajímavosti (23)

  • Tyč, kterou Frank (Jason Statham) použije ke zmlácení party chlapů, se v některých scénách ohýbá jako gumová. (Terva)
  • Pištoľ, ktorú dievča používa v úvodnej scéne, je Vektor CP1. Značku a typ možno čítať spomalene. (Zeker)

Reklama

Reklama