Reklama

Reklama

Dog Star Man: Part IV

Drama / Krátkometrážní
USA, 1964, 6 min

Režie:

Stan Brakhage

Hrají:

Stan Brakhage

Recenze (5)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Dog star man som videl naraz, všetky štyri časti a musím skonštatovať, že tento vydarený umelecký produkt nie je je pre mňa filmom, pretože nespĺňa jeho parametre. Aspoň podľa mňa. Na jeho umeleckej hodnote to ale nič neuberá. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak nám to končí tak nějak zběsile a vlastně se vůbec nic nedovíme, ale to bylo tak nějak celou dobu jasné. Tohle prostě není film - ať už jednotlivé části anebo jako celek - pro někoho, kdo v experimentální tvorbě nic přínosného nevidí. Tedy pro autora ano, ale pro obecenstvo tolik ne. Ale třeba zrovna vy v tom něco najdete. ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

2,5   Časť opäť venovaná nášmu chlapovi. "Dej" by sa dal zhrnúť asi takto: Chlap a jeho telo, sex a nad tým slnečná koróna a jeden svätý, narodenie dieťaťa, hora, oheň, učenie, chlap na kopci so sekerou, les, hviezdy. ()

thanks 

všechny recenze uživatele

Opět jsme svědky Dog star mana na skalnatém výběžku, který nyní ze sebe setřásá „sexual dreaming“ . Obraz vrcholí v závěrečné scéně kácení stromu, kdy jsou do obrazu vkopírovány kousky filmové suroviny s perforačními otvory. Vrchol filmu doplápolá v barvách, jenž nám připomínají počátek preludia. ()

Reklama

Reklama