Cradle of Filth: Pandaemonaeon (video film)
Dokumentární
Velká Británie, 1998
Alex ChandonHrají:
Dani Filth, Alex ChandonObsah
Hudební záznam s nahrávkami prvních tří alb. Strhující show v ponurém satanském duchu ztělesňující samotné hudební peklo. Nechybějí záběry ze zákulisí a rozhovory.
Seznam skladeb:
01. Dusk And Her Embrace
02. Beneath The Howling Stars
03. Cruelty Brought Thee Orchids
04. Malice Through The Looking Glass (Aphofis)
caligari
První oficiální video anglických symphoblack metalových vampýrologů, na kterém je k vidění lahůdkový videoklip From the Cradle to Enslave a to hned v necenzurované a cenzurované verzi a taky krátký dokumentík o jeho natáčení, při němž se všichni určitě dobře pobavili. Jako přídavek pak krátký live záznam z jednoho koncertu kdesi v Anglii. Standartní produkt, který potěší hlavně skalní fans těchto metalových průkopníků. Škoda, že se v posledních letech tato kdysi superkapela motá v žánru pořád dokola a neví kudy kam.(13.1.2006)
Cappuccino
Zblíženie s Danim a jeho kapelou. Vynimočný spevák, ktorý si vás získa (alebo odpudí) svojím špecifickým krikľúnskym black metal hlasom. Prevažne sa o black metal nezaujímam, ale toto je jedna zo "svetlých" výnimiek. Pre niekoho komerčný, pre mňa úspešný. Ak už Cradle of Filth dôverne poznáte, určite vás neprekvapí masakrálne krvavý klip s názvom From The Cradle to Enslave.(11.1.2008)
Richie666
This is the end of everything...(7.5.2007)
Terva
Dani je Bůh, nebo snad Ďábel ? Záleží na ůhlu pohledu.(7.4.2012)
COF_666
Moje nejoblíbenější skupina zde zachycena v průběhu jednoho ze svých nejlepších období. Bez chyby.(6.3.2007)
zdeny99
Absolutní zážitek pro milovníky black metalu a převážně nás fanoušků Cradle of Filth. Před Danim Filthem nezbývá než jen smeknout a to nejen díky jeho melodicky vybroušenému hlasu. Bezesporu je to opravdu nejlepší hudebník od doby Ozzyho Osbournea. Klip a píseň From the Cradle to Enslave je pro mne od Cradlů to nejlepší. Doufám že se brzy dočkáme nějakého podobného dokumentu, který bude ztvárňovat tvorbu Cradlů v 21. století, převážně něco o hitech Nymphetamine a Temptation.(21.10.2009)
pakosak
Nejlepší koncert cradlů ve skvělém složení, kdy ještě hrajou ty dobrý starý fláky. Přestože obsahuje jen 4 písničky, přijde mi lepší než osatní DVD, které vydali. Plus jako bonus 'making of' klipu From Cradle to Enslave, kterej je fakt docela vtipnej :) Radost pohledět!(14.10.2009)
kennyzero
SATAN MY MASTER !!!!!!!!!!!!(31.1.2008)