Reklama

Reklama

Ti druzí

  • Španělsko Los otros (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Grace žije se dvěma dětmi ve velkém domě a čeká na manželův návrat z války. Její sluhové musí dodržovat zvláštní pravidla - žádné dveře v domě nesmí otevřít dřív, než zavřou předchozí, protože děti trpí alergií na denní světlo. Starší Anne začne mluvit o jednom hrozném dni v minulosti a jakémsi chlapci, který s nimi bydlí v jejich ložnici. I Grace si pak všimne zvláštních zvuků a hlasů v domě a chce požádat o pomoc kněze. Pak se ale setká s manželem a všechno se dramaticky změní. Grace bude muset uvěřit neuvěřitelnému a postavit se strašlivé pravdě... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (1 146)

H34D 

všechny recenze uživatele

Film ve stylu Šestého smyslu? To možná ano, ale co se týče kvality, tak to prosím nesrovnávat! Chápu snahu režiséra o vybudování kvalitní atmosféry, bez přehnaných triků, či lacinných lekaček, jenže ve výsledku na nás film může občas působit trochu fádně. Na horror není příliš děsivý a na drama se tam toho tolik neděje. A prostředí tmavého domu, v kterém, neznámo proč, nesmí zůstat jediné dveře otevřeny, také není dostatečný důvod, proč valit bulvy po celých 100 minut. Nicole Kidman hrála výborně, to bezpochyb, jenže celý film to na lepší úroveň bohužel nepostaví. Závěrečná pointa byla taktéž slušná, jak už to u podobných duchařských filmů bývá (The Eye, Shutter apod.), jenže celkově prostě musím zůstat u 6/10 ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Skvělý thriller s hororovými prvky, slyšel jsem na něj chválu, ale ta nevystihla ani zdaleka skutečnou kvalitu filmu. Nicole Kidman je vynikající, ještě více se mi ale líbila Alakina Mann v roli její dcery, ta už na první pohled vypadala "jinak", než běžné děti, navíc svou roli výborně ztvárnila, což malý James Bentley coby její bratr tak dobře nedokázal (ale u dítěte se to dá omluvit). Atmosféra byla hustší než mlha, která po celou dobu filmu obklopovala dům, a i když ve filmu nejsou snad žádné vyloženě hororové lekačky, tak mě po jeho shlédnutí v zádech mrazí ještě teď. Doporučuju všema dvaceti! ()

Reklama

zputnik 

všechny recenze uživatele

Z prvních minut filmu jsem měl jakýsi takýsi rozpačitý dojem. Smrdělo mi to další ódou na téma "překombinujeme příběh a v závěru diváky vytočíme". Jsem rád, že óda v té podobě - jak jsem se obával - se nekonala. A to, co se naplnilo, mně nakonec jen a jen příjemně překvapilo. TI DRUZÍ coby minimalisticky zpracovaný horor se velmi pozvolna rozjíždí, aby v polovině nabral příjemně strašidelné tempo a v závěru překvapil pointou. Pro jistotu ten závěr zopakuji: překvapil pointou. Svým počátečním skepticismem jsem si vytvořil řadu verzí závěru. Ale s takovouto inteligentní pointou jsem fakt nepočítal. Shrnuto a podtrženo: Pokud si libujete v hororech stavějících na postupně budovaném napětí a na strachu z neznámého, tak do toho jděte. Dostane se Vám toho všeho vrchovatě + navíc s bonusem kvalitního zpracování a svěží pointy. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je horor par exelanse. Rozhodně nepočítám mezi nějak zvlášť kvalitní horory ty, které se snaží zaujmout pouze lekacími scénami. U Těch druhých se neleknete ani jednou, ovšem ta temná, strašidelná, děsuplná a mysteriózní atmosféra dotvořená hrůznou mlhou dělá z tohoto filmu ten nejatmosféričtější. Dokonalý herecký výkon Nicole Kidman a především Alakiny Mann, která se chová opravdu reálně. Pointa vás dokonale překvapí v případě, že nebudete u filmu příliš přemýšlet, což se v tomto případě dalece nevyplatí. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Alejandro Amenábar 1. The Others [2:24] ,2. Wakey Wakey [1:44] ,3. Old Times [3:25] ,4. They Are Everywhere [2:35] ,5. Reunion [1:06] ,6. Changes [1:37] ,7. I Do Believe It [3:15] ,8. Charles [1:46] ,9. Communion Dress [1:21] ,10. No Curtains [2:48] ,11. Give Me the Keys! [1:32] ,12. The Attic [1:47] ,13. Sheets and Chains [5:49] ,14. A Good Mother [5:42] ,15. End Credits [4:10], ()

Galerie (44)

Zajímavosti (24)

Související novinky

Horor Ti druzí se dočkají remaku

Horor Ti druzí se dočkají remaku

13.10.2020

Známý horor Ti druzí s Nicole Kidman se dočká remaku. Snímek španělského režiséra Alejandra Amenábara vyprávěl o matce a jejích dvou dětech na konci druhé světové války, kterak čekají, až se otec… (více)

Nicole Kidman a návrat k hororu?

Nicole Kidman a návrat k hororu?

16.05.2011

V několika kouscích tohoto žánru si už zahrála, ale nejlepší z nich byli bezesporu Ti druzí. A zdá se, že se s Nicole budeme opět příjemně bát. Projevila totiž zájem o hlavní roli v nadpřirozeném… (více)

Rachel Weisz se vrací do Egypta

Rachel Weisz se vrací do Egypta

15.02.2008

Ten Alejandro Amenábar je ale tajnůstkář! Tvůrce Těch druhých a oscarového Hlasu moře o sobě dlouho nedal slyšet a teď se najednou vytasí s historickou podívanou, která se s rozpočtem 73 milionů… (více)

Nicole opět vidí „ty druhé“

Nicole opět vidí „ty druhé“

19.08.2007

Nicole Kidman se po krátké přestávce vrací na plné... na plný plyn ;-). Sci-fi thriller Invaze, výpravná fantasy Zlatý kompas, erotický thriller Need a romanticko-dobrodružně-vojnový velkofilm… (více)

Reklama

Reklama