Reklama

Reklama

Ti druzí

  • Španělsko Los otros (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Grace žije se dvěma dětmi ve velkém domě a čeká na manželův návrat z války. Její sluhové musí dodržovat zvláštní pravidla - žádné dveře v domě nesmí otevřít dřív, než zavřou předchozí, protože děti trpí alergií na denní světlo. Starší Anne začne mluvit o jednom hrozném dni v minulosti a jakémsi chlapci, který s nimi bydlí v jejich ložnici. I Grace si pak všimne zvláštních zvuků a hlasů v domě a chce požádat o pomoc kněze. Pak se ale setká s manželem a všechno se dramaticky změní. Grace bude muset uvěřit neuvěřitelnému a postavit se strašlivé pravdě... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 150)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem konečně narazil na lepší horor. Narozdíl od jiných filmů tohoto žánru téměř vůbec nevyužívá triků (vyjma scény u stolu); film sází na hustou atmosféru, napínavý a tajemný příběh a v neposlední řadě na výborné herecké výkony Nicol Kidmanové (náboženská fanatička a hysterka v 1 osobě) a Fionnuly Flanaganové (bohužel v mých očí nezůstala hodnou a milou starou paní až do konce snímku ;-)). Tenhle horor se opravdu podařil a rozhodně ho doporučuju i divákům, kteří úplně nemusí hororové filmy. ()

MISSha 

všechny recenze uživatele

Vynikající mysteriózní horor, který nemusí diváka vysrašit hektolitry krve či prvotřídními vizuálními efekty... ne, on má v rukávu úplně něco jiného a to prvotřídního režiséra s dokonale vystavenou mystifikací, minimalismus a velice inteligentní poitu = a vznikl nám jeden z nejlepších hororů posledních let. Nicole Kidman zde podává jeden ze svých nejpozoruhodnějších výkonů ve své kariéře, výtečně tu jsou zahrané také malé děti a také ti druzí. Příběh tak promyšlený, tajemný, napínavý... A až skončí, jistě budete mít o čem přemýšlet. ()

Reklama

RHK 

všechny recenze uživatele

Amenábarův horůrek bez vražd a bez násilí se solidní temnou atmosférou. Žena žije bez manžela v obrovském domě v temnotě se závěsy se svými dvěmi fotosenzitivními dětmi. Výborný výkon Nicol Kidman, to určitě, a taky Alakiny Mann, která za filmovou roli dcery Anne dostala nominaci hned na tři filmové ceny. Na Šestý smysl, ke kterému je snímek Ti druzí přirovnáván, však nemá ani omylem. Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=Vu494-Dr5po ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Zase po dlouhé době jeden horor, který se obejde bez vizuálních efektů a snaží se vystrašit a zaujmout něčím jiným. Což se tady velmi dobře daří - atmosféra a stylizace jsou naprosto perfektní, Nicole Kidman je úžasná a poměrně komorní a minimalistický (teď si nejsem jistá, jestli jde o správná slova, ale příhodnější mě nenapadají) příběh je promyšlený, napínavý a zajímavý. Překvapení na konci ale celkem (alespoň mě) odrazuje od opakovaného shlédnutí, protože háv tajemna a nevědomosti už bude pryč. ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Vynikající, velmi napínavý a překvapivý thriller s hororovými prvky. Fantastická kamera s bezchybnou režií dokáží navodit atmosféru několikanásobně tíživější, než hektolitry krve. Pokud bych mohl přirovnat, pak snad k Šestému smyslu, ale váhy na straně "The Others" ! Nejen kvůli výborné Nicole Kidman. Rozhodně si nenechte ujít ! ()

Galerie (44)

Zajímavosti (24)

  • První vikend promítání v USA se film umístil na 4. místě žebříčku návštěvnosti kin, po sedmi týdnech se dokonce vyšplhal na 2. místo. (HappySmile)
  • Jde o první film, který dostal španělskou filmovou cenu Goya za nejlepší film, aniž by ve filmu zaznělo jediné slovo španělsky. (don corleone)

Související novinky

Horor Ti druzí se dočkají remaku

Horor Ti druzí se dočkají remaku

13.10.2020

Známý horor Ti druzí s Nicole Kidman se dočká remaku. Snímek španělského režiséra Alejandra Amenábara vyprávěl o matce a jejích dvou dětech na konci druhé světové války, kterak čekají, až se otec… (více)

Nicole Kidman a návrat k hororu?

Nicole Kidman a návrat k hororu?

16.05.2011

V několika kouscích tohoto žánru si už zahrála, ale nejlepší z nich byli bezesporu Ti druzí. A zdá se, že se s Nicole budeme opět příjemně bát. Projevila totiž zájem o hlavní roli v nadpřirozeném… (více)

Rachel Weisz se vrací do Egypta

Rachel Weisz se vrací do Egypta

15.02.2008

Ten Alejandro Amenábar je ale tajnůstkář! Tvůrce Těch druhých a oscarového Hlasu moře o sobě dlouho nedal slyšet a teď se najednou vytasí s historickou podívanou, která se s rozpočtem 73 milionů… (více)

Nicole opět vidí „ty druhé“

Nicole opět vidí „ty druhé“

19.08.2007

Nicole Kidman se po krátké přestávce vrací na plné... na plný plyn ;-). Sci-fi thriller Invaze, výpravná fantasy Zlatý kompas, erotický thriller Need a romanticko-dobrodružně-vojnový velkofilm… (více)

Reklama

Reklama