Reklama

Reklama

Rodina policajtů II

(TV film)
  • Česko Rodina policajtů 2: Zkouška víry (více)

Obsahy(1)

V místním kostele dojde k vraždě oblíbeného kněze. Paul Fein a jeho synové se ujímají vyšetřování. Jedna ze stop, vedoucí k Voloďovi Petrovovi, se ukáže jako falešná, když je i Voloďa nalezen v parku mrtev. Jeho údajní komplicové Boris a Ilja se překvapivě sami přihlásí na policii, ale musejí být propuštěni. Mezitím Jackie, černá ovce Fainovy rodiny, po marném hledání práce všechny překvapí přihlásí se na policejní akademii. Večer kdosi volá Paulovi a vyhrožuje mu, zanedlouho je dokonce přepaden maskovanými muži. Přikazují mu, aby dal ruce pryč od ruské komunity... Ale Paul si nenechá jen tak něco přikazovat, a tak pokračuje v pátrání. Úder mafie na sebe nenechá dlouho čekat syn Eddie je surově zmlácen, na dům druhého syna Bena je stříleno a neznámý telefonát vyhrožuje, že zavraždí všechna Paulova vnoučata. Fein se už ale pěkně naštval a tak jde tvrdě dál a nic už ho nezastaví. Nakonec vypátrá samotného bosse. Ten se snaží mu vyhrožovat, pak ho chce uplatit. Ale Fein není na prodej... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

5150 

všechny recenze uživatele

V pohodě koukatelný tv thriller, který se nemá za co stydět. Roli Bena Feina tentokrát ztvárnil Joe Penny, známý zejména ze seriálu "JAKE A TLUSŤOCH". ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Zbytečný film, zbytečně smutný a marný závěr kariéry Charlese Bronsona. Skutečná zkouška odolnosti skalních fanoušků mistra vskutku skvělých dobrodružných chlapáckých postav z šedesátých a první poloviny sedmdesátých let. Dát tomuto filmu >odpadové< hodnocení je přeci jen trošku nefér, ale víc jak jednu hvězdu bývalé hvězdě ze "Sedmi statečných" či "Tenkrát na západě" tentokrát už dát nelze. Totéž vlastně platí pro celou >trilogii< , byť první díl snad ještě trošku nějaký smysl děje a herectví obsahoval... A Bůh ví, že mistra B. jako herce měl jsem a mám stále rád. Škoda... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tyjo, tady už je i nějaká akce alá mavání a nabijení bouchačky. A je tu i Džejk vod tlustocha, no tak to si přece nenechám ujít ne? ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama