Reklama

Reklama

Greatest Flix II

všechny plakáty

Obsahy(1)

Poradie videoklipov:
1. A Kind of Magic
2. Under Pressure
3. Radio Ga Ga
4. I Want It All
5. I Want to Break Free
6. Innuendo
7. It's a Hard Life
8. Breakthru
9. Headlong
10. The Miracle
11. I'm Going Slightly Mad
12. The Invisible Man
13. Hammer to Fall
14. Friends Will Be Friends
15. The Show Must Go On
16. One Vision (Rozjimatel)

Recenze (5)

liquido26 

všechny recenze uživatele

V podstatě se jedná o jakou si desku Greatest Hits II, akorát že s obrazem. Videoklipy jsou seřazeny přesně v tom pořadí jako písně na druhém dílu "best of" alba, nic nechybí ani nepřibývá. Něco podobného vyšlo znovu na DVD jako Queen: Greatest video Hits Volume Two, ale pořadí skladeb bylo jiné, chyběly všechny písně z Innuenda a hodně videoklip se zase objevilo oproti této kompilaci ještě navíc. Já mám k této videokazetě nostalgický vztah. Koukal jsem na ní pořád dokola, když jsem ve čtrnácti letech začal Queeny poslouchat. ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

Výber z toho najlepšieho, čo Queen vydali od roku 1982 do roku 1991. Ja, ako dlhoročný fanúšik, nemôžem hodnotiť inak ako na plný počet. Zo 16 skladieb sú iba 4, ktoré sa mi javia mierne slabšími (t.j. na 4 hviezdičky).     Poradie videoklipov (s mojimi hodnoteniami):     1. A Kind of Magic: 4,5*     2. Under Pressure: 4,5*     3. Radio Ga Ga: 5*     4. I Want It All: 4,5*     5. I Want to Break Free: 5*     6. Innuendo: 5*     7. It's a Hard Life: 5*     8. Breakthru: 4,5*     9. Headlong: 4*     10. The Miracle: 5*     11. I'm Going Slightly Mad: 5*     12. The Invisible Man: 4,5*     13. Hammer to Fall: 3,5*      14. Friends Will Be Friends: 5*     15. The Show Must Go On: 5*     16. One Vision: 4,5* ()

dawexx 

všechny recenze uživatele

Ať si kdo chce, co chce říká (ale uživatelé, kteří spolu se mnou vytáhli tohle video na 99% určitě souhlasí), Queeni hudební videa uměli točit! A těžko jim odpárat, že mnoha hudebními i fïlmovými počiny představovali novátorský přístup. ()

DarthArt 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli bych si dneska ještě druhou várku "sebraných klipů" od Queen záměrně pouštěl, ale rozhodně by to bylo daleko zábavnější pokoukání než "jednička" a dokonce by šlo o jeden z nejlepších souborů videoklipů nějaké kapely, jaké kdy vznikly. Bližší vzpomínky u jednotlivých položek, takhle aspoň tuna nostalgie na devadesátá léta, kdy jsme objevovali hudbu, nahrávali videa z hitparád a pak si je přehrávali na propojených videomagneťácích. A samozřejmě na "polské originálky", které byly cenově dostupné, polské obchody nabízely to, co se u nás nedalo sehnat a většinou kazety byly i nahrané, i když občas si člověk přivezl i prázdnou pásku :) Jo jo, to tenkrát byly v pohraničí časy! ()

dr.Queen 

všechny recenze uživatele

První klipy od Queen,které jsem viděl,pouštěl jsem si je na videu pořád do kola.Bylo mi cca 13 let.A pouštím si je do kola do dnes a je mi 40.Krásné a pořád neokoukané. ()

Reklama

Reklama