Plakáty
Výzkum v oblasti genetiky přivede geniální doktorku Tiptree (Diane Ladd – ''Rambling Rose'') k oživení dinosaurů. První z nich TYRANNOSAUR svým nezměrným apetitem roste do fantastických rozměrů a niči vše co se mu dostává do cesty. ''Doc'' Smith (Raphael Sbarge – ''Risky Business'') a Thrush (Jennifer Runyon – ''Ghostbusters'') jsou jediní dva lidé, kteří dokáží vzdorovat plánům šílené doktorky. A nastává boj proti jednomu z nejnebezpečnějších predátorů, kteří kdy žili na této planetě. (oficiální text distributora) -
Doktorka Jane Tiptreeová je geniální, i když poněkud svérázná vědkyně. Je přesvědčena, že dinosauři jsou pravými vládci Země a lidstvo by jim nemělo stát v cestě. Rozhodne se vlastními silami pomoci návratu dinosaurů na trůn. Pod pláštíkem výzkumu šlechtění kuřat chová v podzemí své laboratoře tyrannosaura a připravuje virus, který napadá pouze ženy a mění jejich těla v jakési biologické inkubátory ještěřích vajec. Zatímco krizový štáb se pokouší zastavit epidemii, bojuje hlídač výstavby dálnice Doc společně s mladou aktivistkou ekologických hnutí Thrash proti uprchlému tyrannosaurovi. (dopita)
Radyo
Byla to podle očekávání pěkná blbost. Triky zoufalé, herci nepřesvědčiví, ani Diane Ladd mě nenadchla. Tohle bych už podruhé rozhodně vidět nechtěl.(24.7.2002)
║Rozpočet $1milión║Tržby USA $1,753,979║Tržby Celosvetovo $-║(27.12.2008)
BadoXXII
odpad!Nepáčilo sa mi to ani keď som mal 6 rokov a bol som ešte malý a hlúpy. Nepomohlo ani vtedajšie nadšenie z Jurského parku.(31.7.2011)
HorrorVamp
Vida, tak na tento film jsem úplně zapomněla. No, tedy pokud to nesrovnáváte přímo s Jurskými parky, tak to zase taková sračka není, nebo jo? :)) Zkouknuto poprvé asi před 10 lety a tehdy se mi to docela líbilo a bylo tam dokonce ze pár situací, kdy jsem byla napnutá jak struna:) No.. na druhé shlédnutí už nadšení dost značně opadlo, ale hodnocení nechám na velmi slabých ***, i když je to ptákovina na entou:)(3.9.2008)
fcreading
Oveľa viac hrôzy sme mohli zažiť u Jurského parku od Spielberga. Ale začiatkom 90-rokoch sa neistý režisér nevedel rozhodnúť čo chce nakrútiť, a tak stvoril gumeného komisára Rexa (ehm pardon Tyranosaurusa Rexa) pozval si k sebe pár zfetovaných hercov a navrhol im zmluvu. Oni ju bez väčších problémoch podpísali, lenže to ešte nevedeli, do čoho sa púšťajú. Kurací dinosaurus je len nepekným pokusom o humor, žena ktorá porodí dinosaura a pár zábavných akčných scén ktoré ma zaujali. To je asi všetko, čo vtom filme bolo. 40 percent(16.1.2009)
Korbitch
Pamatuju si, že už tehdy můj žaludek při sledování projekce přípomínal vybouraného bobistu.(9.7.2009)
MadBigMax
odpad!Skvost z videopůjčovny.(22.1.2009)
Rodriguez
Nebýt trhání těl na kousky a létání orgánů po okolí, asi bych tu trapnou nudu nevydržel. 15%(6.5.2012)
Slimak
No hrůza no ! Ale jsou horší kousky než tohle to je fakt.(8.6.2006)
SOLOM.
Nedávno jsem zcela náhodou narazil na tuto svojí dětskou lásku a musel si to prostě pustit znovu. Tento film jsme kdysi měli na VHSce a já byl z toho filmu jako malý úplně hotový. Strašně jsem žral dinosaury a i když jsem v té době moc nechápal smysl toho všeho co se odehrává na obrazovce, tak scénu s T-Rexem jsem si zapamatoval, stejně jako tu s uhryznutou hlavou. Nyní po letech už z toho tak odvařený nejsem, ale i tak se mi to docela líbilo. Atmosféra sice místy připomíná spíše komedii a dinosauři zrovna dvakrát povedení nejsou, ale stejně dám průměrné hodnocení.(30.1.2011)
miron
Viděli jste film PORNOSAURUS ? Tam bylo akce nesrovnatelně víc.(9.6.2006)
majk_n
Film vezoucí se na vlně rádoby Jurského parku s totálně pitomým dějem, herci ...Od odpadu jej zachránilo jedině to, že znám ještě horší(12.1.2003)
Future_F
odpad!Keby k tomu filmu napisali na miesto Horor / Sci-Fi ,ze je to Komedia tak by som tomu dal ****,ale bohuzial,carnosaurus ma jednu dobru vlastnot že je SPLACHOVATELNY :)))(2.5.2007)
djbarrel
Před mnoha lety, když jsem byl malý to pro mě byl naprosto fascinující horor s dinosaury. Dneska to samozřejmě takhle nefunguje, dinosauři jsou dost gumový, ale film má cosi do sebe. V zásadě se dá říct, že myšlenka není zlá a scény s dinosaury v pustině fungují alespoň pro mě i dnes. Snad jen lepší dinosauři by se ve filmu vyjímali lépe, ale z hlediska žánru se jedná o lepší film než mnohé jiné klony daleko mladšího data. 65 %(9.8.2011)
Pavlo
odpad!Otrasný film, ktorý ťažil vo svojej dobe z úspechu Jurského parku. Ani pár strašne odfláknutých makiet dinosaurov hopkajúcich dejom plných sračiek a hrozných hereckých kvázi výkonov, nezachráni tento veľký SHIT z bahna, do ktorého patrí právom. Jasný príklad odpadu.(19.9.2011)
==T=P=M==
Tohle je kult :D:D Gore scény vyjimečné svoji brutalitou a nekvalitou, "T-Rex" izolovaný na jakési "diskotéce" uprosřed supertajné laboratoře, žena, která tvrdí, že dinosauři jsou vládci Země, ta stejná žena rodící dinosaura, souboj "T-Rexe" s ještěrkama na staveništi.... no o zábavu je během té necelé půl druhé hodiny postaráno opravdu královsky :D:D:D(1.9.2007)
Carnosaurus
Nostalgie z dětství, která ne a ne odeznít. Je to taková roztomilá blbinka, která se však podle mě může pyšnit slušnou atmosférou. Najde se zde i pár (chtěně) zábavných míst...např. souboj dinosaura s bagrem má grády. Byly doby, kdy jsem se bál, že při cestě do sklepa pro brambory mě sní Carnousaur, a to už něco znamená. Teď už se Carnosaurů nebojím, ale přesto si myslím, že je to snímek, který stojí za pozornost. Je spousta mnohem horších filmů (třeba Carnosaur II? :)(20.11.2010)
POMO
Související
- Transport (1996)
- Carnosaur 2 (1995)
Podobné
- Jurassic Park IV (2015)
- Primeval (2012)
- Primeval: New World (TV seriál) (2012)
- Project Pangea: Dinosaurs Unleashed! (2012)
- Dinosaur Project, The (2012)
- Terra Nova (TV seriál) (2011)
- Jurské komando (video film) (2008)
- Pravěk útočí (TV seriál) (2007)
- Raptor Island 2: Raptor Planet (TV film) (2007)
- Raptor Island: Ještěři útočí (TV film) (2004)
- Ještěři (video film) (2001)
- Jurský park 3 (2001)
- Ztracený svět: Jurský park (1997)
- Jurský park (1993)