Doktorka Quinnová (TV film)

Dr. Quinn, Medicine Woman

Drama / Western

USA, 1993, 90 min

Hodnocení je hlavně nostalgické. Kdykoliv se řekne Dr. Quinnová, tak se vracím do dětství a vzpomínám... jak mě to kdysi bavilo, jak jsem chtěl umět házet sekerou tak, jako Sully. Jo, kde tyhle doby jsou... a teď to reprízuje ČT 1 a světe div se, nostalgie je zpět! Takže za mě krásně nostalgické 4 hvězdy.(25.5.2009)

Velice sympatický úvod do seriálu, který se povedl. Dějově nabité, ale jsem ráda, že některé postavy ještě před samotným seriálem přeobsadily, přeci jenom pak zejména Loren získal větší šťávu :) A souhlasím s tím, že zpětné sledování po znalosti seriálu přidá i na zážitku z pilotu, neb se ukáže, jak moc dobře promyšlený byl.(6.2.2009)

Zdarily uvodni film k uz mene zdarilemu serialu. V podstate tady asi odvypraveli vsechno podstatne a zajimave a na serial uz toho moc nezbylo. Ale diky sympatickym postavam a dobovemu prostredi jsem se obcas i rada podivala.(27.8.2010)

Pilot som videl trochu neskôr ako seriál a o to viac sa mi pačil. Sully a jeho "vlk" boli neuveriteľne cool. Verejne by som to asi nepriznal, ale ešte by som si tento film rád pozrel...(8.2.2007)

Hrozně ráda jsem si oprášila úvod do seriálu. Jako malá jsem byla beznadějně zamilovaná do Sullyho (a asi mi to zůstane i teď:). Moc příjemnej pilot.(23.5.2009)

Mno a je tady znovu. Na tento serial jsem dost koukal kdyz jsem byl malej. Dnes je to spise nostalgie co me donutila dat 3*. Da se na to urcite koukat, ale dnesnim serialum nesaha ani po kotniky. Snaha o prosazeni zeny v muzskem prostredi uz davno neni aktualni a vzhledem k dusledkum zenske emancipace to vyzniva spise tragikomicky. Problematika domorodych obyvatel severni ameriky neni v nasich koncinach tak zajimava, aby to serial zatraktivnilo. Pilot jako film neni zase tak spatny, ale i presto ho radim do nizsi stredni tridy. Pohadky me proste neberou...(23.5.2009)

Podle mne hodně nedoceněný seriál své doby, dneska už asi neobstojí, emancipace žen v seriálové podobě vyšly z mody(30.5.2009)

Pilot tohoto seriálu byl celkem zdařilý, avšak herecké obsazení mi moc nesedělo (možná jsem moc zvyklý na herci ve zbylých dílech seriálu, ale někteří jedinci se ke svým profesím nehodí tak jako jejich náhradníci). Jako pilot tento film ujde, i když mi přijde ke konci trošku natahovaný. Ode mě 3*(6.8.2009)