Reklama

Reklama

Hru v překladu Leoše Suchařípy režíroval Oto Ševčík, jehož osobnost rozhodně stojí za připomenutí. Herec menších rolí, ale především divadelní režisér, jenž zemřel před pěti lety, byl legendou už za svého života. Herci ho milovali a on jim to oplácel: byl velkorysý, kolegové z divadla mu nahradili rodinu. V hlavních rolích výjimečné inscenace z plzeňského divadelního klubu hrají Ivan Gübel, Marta Šolcová, Radek Kolesa a další. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

LeoH 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdová perla. Citlivě obsazený a jednoduše, poctivě, bez zbytečných exhibicí podaný skvělý Čechovův text na typická vážná témata morálky, cti a osamělosti duše v typicky hořce humorném balení se svižnými, vtipnými dialogy (výborný překlad!). Bezvadně vybraná hudba, funkční výprava. Kus čistého divadla. ()

Jelly 

všechny recenze uživatele

velice působivé zpracování se skvělou hudbou, scénou, kostýmy, hereckými výkony... viděl jsem naživo u nás ve Zlíně a byl jsem naprosto nadšen! ()

Blofeld 

všechny recenze uživatele

Čechova mám moc rád a ač Ivanov patří spíše ke slabším z jeho pětice nejznámějších her, rozhodně je pozoruhodnou hrou, zde skvěle provedenou a zahranou. Zuzanyje: Viděli jsme totéž? V tomhle záznamu kostýmové rozvržení není příliš stylizované, hrané je to v komorním prostředí klubu plzeňského divadla, takže točna nepřichází v úvahu, stejně jako nějaké japonské loutky. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama