Reklama

Reklama

Ve stínu mé sestry

(TV film)
  • USA In My Sister's Shadow (více)

Obsahy(1)

Jeden muž a dve ženy. Tie ženy trpia v rukách jedného a toho istého muža. A tie ženy sú sestry. Tá staršia má pocit, že celý svoj život žije v tieni tej mladšej. Keď sa tá mladšia rozhodne opustiť svojho priateľa, ten neváha ani sekundu a začne zneužívať jej dobrotivú sestru. Počiatočné odcudzenie dvoch žien však zakrátko vystrieda čosi celkom iné... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

pupidup 

všechny recenze uživatele

koukla jsem na to jedním okem, když jsem doma marodila, oběma se na to koukat nedalo....nudný příběh o dvou submisivních hlupačkách se Stockholmským syndromem, kde se každá minuta dala předvídat, mě dorazil....důvodem, že jsem to nehodila do odpadu, je nádherné prostředí...... ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoho dne žila byla jedna typická americká rodina. Dvě malé holky se odjakživa v něčem předháněly a ačkoliv se jejich otec odpráskl tak si každá z nich myslela, že za to může. Samotnou "hrdinku" celého filmu hnědovlasou "Džouny" bych si nepozvala ani na funus, jelikož se může stát, že by přivodila smrt i mě a to jsem už několikrát po smrti díky americké, české, německé, francouzské....světové tvorbě... Tak abych se vrátila k tématu - Blonďatá (zjevně starší) sestra Lori(asi)byla vždycky oblíbenější u chlapů(protože chlapi myslí rozkrokem)a tak ta mladší brunetka Džouny žila v jejím stínu...léta plynula až si Lori našla vyšinutého přítele. Vyšinutý přítel dostal kopačky a nedokázal se s tím smířit..chudák malej prodal i svůj notebook, motorku prostě cokoliv aby mohl "dát najevo svou oddanost". Vyšinutý přítel měl v oblibě čumendu pod okny již výše zmíněných sester a nejen jich ale i nového přítele bloncky Lori(ano nový přítel - to je ale lehká žena) a tak si vzal popcorn(nadneseně řečeno) a čučel do oken a pokaždé pro zvýšenost dráma zavrčel motorkou jakože odjíždí.. Růže ani lístečky se vzkazy Lori miluji tě nestačily.. a tak postříkal sprejem auto jejího snoubence a také mu rozflákal obchod s akvárky. Pořád ale nezapomínal na svoje potěšení a jak jinak to udělat než si nabrnknout ségru již zmíněné bloncky, Džouny. Sestra na to záhy přišla drámo se stupňuje a nyní jsme u toho jak se matka vyznala své dceři Džouny s děsnými problémy ve vztahu s otcem - Víš Džouny on byl přesně jako Michael(ten vyšinutý přítel)...jako správné americké krimi drama musela tato pasáž dopadnout padnutím do náruče matka a dcera. Nyní jde odprásknout Michael bloncku s jejím manželem ovšem bohužel se mu to opět nepovede - podivné ale již všem známé požadavky helikoptéra,20 milionů dolarů v cenných papírech ale scénáristi přidali i steaky a červené víno aby to nebylo tak nudný a nápadný, že obšlehli příběh odněkud jinud. Shrneme to tak, že bylo jasné,že se Michael odpráskne a celá rodina bude zase happy příběh končí "krásnou" hudbou která vysublimuje až do konečných titulků. No vidím to takhle- Rosamunde Pilcher + Věřte nevěřte(trochu delší epizoda ale stejní dabéři a stejná kamera zdá se mi) + Vraždy v Mindsomeru + To je vražda napsala(matka obou žen vypadá uplně stejně jako ta hlavní v tomto seriálu). ()

Lucie505 

všechny recenze uživatele

Ve filmu nešlo o nějakou chabou pletku jednoho muže se dvěma ženami! Byl o labilním chlápkovi, který po rozchodu s Lori začne ničit její život, a v touze po ní se uchyluje k její sestře Joanne. Ta je nesebevědomá, a zájem muže jí dělá dobře. Chápe však, o co Michalovi jde. Podstata příběhu je skvělá. Ovšem herci příšerní! Afektovanost Alexandry Wilson je na facku, a McCarthy zde má jenom jednu polohu, jeden výraz. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama