Reklama

Reklama

Shameless

(seriál)
Velká Británie, (2004–2013), 111 h 19 min (Minutáž: 43–77 min)

Tvůrci:

Paul Abbott

Hrají:

David Threlfall, Rebecca Atkinson, Elliott Tittensor, James McAvoy, Maxine Peake, Dean Lennox Kelly, Corin Redgrave, Annabelle Apsion, Anne-Marie Duff (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(139)

Obsahy(1)

Chatworth Estate v severní Anglii není rajskou zahradou, jak u každého úvodu lakonicky oznamuje Frank Gallagher, otec 5 dětí, alkoholik a nihilista... Jenom jedna z mnoha postaviček barvistého sousedství vesměs žijícího ze sociálních dávek a zmítajícího se ve všech neduzích současné britské společnosti. Seriál na půlceste mezi rodinnými sitkomy typu Bill Cosby Show a šíleností Little Britain s černým britským humorem a nevybíravým jazykem až na kost... (ČSFD)

(více)

Diskuze

playboxguest

playboxguest (hodnocení, recenze)

Redi

Tady je problém, že je nepřeloženo celých osm sérií, což vnímám jako největší zápor i já, přeložit seriál, který teprva vzniká, nebo má jen sérii dvě, to je jiné kafe, ale mít před sebou celé měsíce práce jen s jedním seriálem, to chce tvrdou náturu. Já překládala Slide, deset dílů, příšerné cizojazyčné titulky na pomoc atd, dala jsem to za prosinec a unavená jsem z toho ještě dneska...

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

Apeluji na vás Gallagherovic přátelé... nezapomeňte na titulky.com podat žádost pro překlad dalších serií!

na příspěvěk reagoval playboxguest

lucijelucije

lucijelucije (hodnocení, recenze)

nevíte kde bych mohla sehnat první i třeba více sérií na tento skvělý Britský seriál\?? díky.

Reklama

Reklama