Rozpočet $1,2miliónaTržby USA $2,205,627Tržby Celosvetovo $2,595,216(23.12.2008)

Mé pocity? Prý takové růžové koncentráky skutečně existují, prohlásila režisérka Jamie Babbit v dokumentu This film is not yet rated. Tohle bohužel není komedie...(8.2.2009)

Příjemná jednohubka s Natashou Lyonne jako (skoro) typickou roztleskávačkou. Spousta vtípků těžící z nejrůznějších stereotypů, skvělé herecké obsazení, růžová barva v každém záběru... Prostě film na odpoledne s přáteli. Nic víc, nic míň. Alespoň tedy pro mě.(10.2.2008)

Máte vy a nebo někdo v blízkém okolí problémy se sexuální orientací? Ano? V tom případě navrhuju mrknout na tuto potrhlou americkou komedii. Najdete v ní recept, jak se z nežádoucích sklonů "vyléčit" :)(7.7.2008)

Taková blbost! :D Ještě, že taková centra nezakládají v ČR :D(20.5.2009)

Safra, to zas byl filmek :-) Oni chtěj "napravit" homosexuály tím, že je zavřou do stejného pokoje a začnou terapii? Aha, no, dobrý zase :-D To bylo na tom nejvtipnější. Jak to asi tak pak může skončit, že? :-)Pak samozřejmě řada vtipných a zajímavých hlášek. Musím říct, že jen škoda, že režisérka nemá víc filmů, ale soustředí se pouze na seriály. Protože dva filmy je zatraceně málo. Zvlášť pokud jsou takového tématu.(5.6.2011)

Hovadina, ale opravdu zábavná.(14.9.2007)

Rozpustilá komedie o sexuální dezorientaci mládí, bavící se stereotypy většinové společnosti. // Febiofest 2005(5.4.2005)

Velmi vtipná komedie o krásné sedmnáctileté dívce, která je rozleskávačkou. Jednou ale Meganina rodina a přátelé zjistí, že s ní něco není v pořádku..je totiž lesbička. V duchu toho, aby se zpět stala normáln,í ji pošlou na ústavu "správný směr." Tam zjišťuje, že opravdu lesbičkou je , což si předtím neuvědomovala a snaží se tedy v duchu domova změniti. Je tu ale další chovanka, do které se Megan záhy zamiluje. Po různých peripetiích a velmi vtipných scénách dochází na to,že změnit se nelze jak jí vnucují a nakonec uteče se svou vyvolenou..(7.11.2004)

Pravý muž projevuje svou radost tím, že si hrábne do rozkroku a umí sekat dříví, pravá žena oddaně čeká svého muže s úsměvem a večeří a oba jsou hetero. Pokud nějakým způsobem vybočujete z davu, třeba tím, že posloucháte M. Etheridge a jste vegetariáni (z čehož jasně plyne, že nejste hetero), nechte se raději zavřít do převýchovného ústavu, tam už vám pomůžou. A nebojte, stejně zjistíte, že za všechno můžou rodiče (Má matka se vdávala v kalhotách).(11.1.2007)

• hygienik

Tak tento film bol rozhodne originálny v pohľade na "liečenie" homosexuality. Typ humoru, ktorý prezentoval je však ten najnižší možný - sexistický. Niekoho to určite pobaví, ale ja som sa ani raz nezasmial. Myslím, že vážne filmy o tejto téme dajú divákovi viac než táto afektovaná komédia.(16.1.2008)

Vynikající nápad a provedení! Tolik růžového letaxu a duhových barev jsem hodně dlouho neviděla:) Věřila bych, že američani jsou tohodle vážně schopní, takže velké dík za tu nadsázku a skvělou Natashu Lyonne!!(31.5.2011)

Já tenhle film prostě miluju. Jen škoda, že se ho člověk u nás těžko dobere. Dlouho jsem se takhle nenasmála. Můj úsměv trochu ztvrdl, když jsem se dozvěděla, že v USA skutečně taková rehabilitační centra, kde se snažili vytvořit z homosexuálů heterosexuály, existovala. Clea DuVall je opravdu sladká, ale nezapomínejte, že "straigt is great".(27.1.2005)

Film o táboru ve kterém "léčí" homosexuály jejich předěláním na stereotypy (muži sekají dřevo a opravují auta, ženy drhnou podlahu a přebalují děti). Natasha Lyonne hraje tak trochu opak svojí postavy z Prciček a Clea DuVall je stylová skoro jako v Carnivalu. "Silly faggot, dicks are for chicks" :D(11.4.2011)

Tenhle film je v některejch chvílích tak neuvěřitelně stupidní, ale dost originálně stupidní, že jsem se skoro u ničeho tak nezasmála. Růžové a modré oblečky, modely, jak se má chovat správná žena a správný muž, nebo povinné kroky k tomu, abyste byli "normální", největší grády tomu asi dodával Rock a "ex-gay" Mike. K tomu i přes všechnu tu stupiditu mi Clea Duvall v roli Graham přišla i docela sexy a s Natashou Lyonne jí to slušelo. Prostě pokud vypnete mozek a jen se bavíte, tak je film perfektní.(25.11.2011)