Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvacetiletá Violet Sanfordová pracuje už čtyři roky v malé pizzerii v městečku South Amboy v New Jersey. Touží však prorazit do světa showbyznysu jako hudební skladatelka, a tak se přes nesouhlas svého otce rozhodne zkusit štěstí v New Yorku. Kamarádka Gloria jí najde bydlení v Čínské čtvrti. Violet marně obchází hudební agentury s demopáskami a vůbec se jí nedaří. Jednoho dne zoufalá Violet narazí na bar U Hnusnýho kojota, který vede energická Lil a je proslulý barmankami, jež občas na barovém pultu tančí a řádí. I když je Violet nesmělá, Lil jí přesto dá šanci, když dívka dokáže uklidnit propukající rvačku. Přes řadu drobných i větších omylů a trapasů se Violet rychle zaučuje a také sbližuje s Kevinem, který jí o sobě prozradil, že pochází z Austrálie, má několik zaměstnání, je sirotek a sbírá komiksy. Violet uklidní další rvačku, přitom ji vyfotí jeden reportér a obrázek v novinách se dostane až k jejímu otci, který má kvůli ní v rodném městečku ostudu. Když za ní přijede, dívka ho marně uklidňuje a rozejde se s ním ve zlém, stejně jako po prudké hádce s Kevinem, kvůli němuž dostane výpověď. A když už se zdá, že horší to být nemůže, zahlédne ho, jak si vede domů vysokou atraktivní blondýnu, a jejího otce srazí auto. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (271)

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Holkám to moc sluší, soundtrack skvěle šlape (INXS, Blondie, Snap, EMF) a v davu opilců se s fotoaparátem tyčí Michael Bay (cameo jak víno). Tenhle bar je vážně luxusní místečko. Film ale (bohužel) není jen o baru, ale o nadějné mladé zpěvačce, která v noci obsluhuje podnapilé mládence, přes den skládá muziku a čeká na svou první velkou šanci prorazit...a určitě už všichni tušíte, jak to nejspíš dopadne :-) ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Ano ano, samé klišé, závěr sentimentální k neukoukání, stokrát viděný, naivní příběh - tak jak to že mě to celou dobu tak bavilo? Že by to způsobila jen Violet se svými minisukýnkami a její neméně přitažlivé kolegyně? No, hormony zde asi hrají hlavní roli, ale tenhle film zkrátka skouknu klidně s chutí znovu - tak za 4 a basta! ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nejsem homosexuál, impotent ani zapšklý intelektuál a tak se musím přiznat, že Divoké kočky vrtící se na baru mi nabídly velmi příjemné chvilky. Horší to bylo, když z toho baru seskočily, začaly se řešit vztahy a rozpitvávat tragická skutečnost, že se zpěvačka bojí zpívat. Jenže hudba mne bavila, oči si užily a tak nevidím důvod mstít se hodnocením za to, že tento příběh je originální asi jako DVD z vietnamské tržnice. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film je naprosto "o ničem". Není ani vtipný, ani dramatický. V podstatě je to jen jedna velká rádoby romantická slátanina, bez špetky originality či vyšších cílů. Na druhou stranu jsem chlap. A jako takový se bezproblémů vydržím dívat na výše popsanou blbost, pokud v ní poskakují spoře oděné překrásné slečinky a přesně do střihu a pohybu jim hraje populární soundtrack...Mám pocit, že jediný, kdo se skutečně pobavil, byl John Goodman. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Komedie to byla asi taková, jako když spadnu ze schodů - je to sice trochu sranda, ale spíš to dost bolí. Drama to bylo asi takové, jako když si drcnu do piva a sleduji, jestli se vylije. Romantické to bylo asi jako když člověk vidí líbající se pár 50+. A hudební to bylo podobně jako produkce Justina Biebera, DJ Degena, nebo Rytmuse. 10% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Z filmu byla vystřižena lechtivá scéna Violet Sanford (Piper Perabo) a Kevina O'Donnella (Adam Garcia). (Dlee)
  • Filmovanie prebiehalo v mestách Los Angeles, New York a South Amboy, ktoré sa nachádza v štáte New Jersey. (MikaelSVK)

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Reklama

Reklama