Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvacetiletá Violet Sanfordová pracuje už čtyři roky v malé pizzerii v městečku South Amboy v New Jersey. Touží však prorazit do světa showbyznysu jako hudební skladatelka, a tak se přes nesouhlas svého otce rozhodne zkusit štěstí v New Yorku. Kamarádka Gloria jí najde bydlení v Čínské čtvrti. Violet marně obchází hudební agentury s demopáskami a vůbec se jí nedaří. Jednoho dne zoufalá Violet narazí na bar U Hnusnýho kojota, který vede energická Lil a je proslulý barmankami, jež občas na barovém pultu tančí a řádí. I když je Violet nesmělá, Lil jí přesto dá šanci, když dívka dokáže uklidnit propukající rvačku. Přes řadu drobných i větších omylů a trapasů se Violet rychle zaučuje a také sbližuje s Kevinem, který jí o sobě prozradil, že pochází z Austrálie, má několik zaměstnání, je sirotek a sbírá komiksy. Violet uklidní další rvačku, přitom ji vyfotí jeden reportér a obrázek v novinách se dostane až k jejímu otci, který má kvůli ní v rodném městečku ostudu. Když za ní přijede, dívka ho marně uklidňuje a rozejde se s ním ve zlém, stejně jako po prudké hádce s Kevinem, kvůli němuž dostane výpověď. A když už se zdá, že horší to být nemůže, zahlédne ho, jak si vede domů vysokou atraktivní blondýnu, a jejího otce srazí auto. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (271)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Je spousta špatných podotýkám amerických romantických filmů, které stojí za prd. Ovšem moje svědomí by mi vyčítalo snížit hodnocení z průměru na podprůměr, jelikož Piper Parabo stejně jako Melanie Lynskey si takovéto hodnocení nezaslouží. Hudební část byla hezká i když troch okoukaná a hlavně představitel pana O´Donnella (Adam Garcia) byl k sežrání. Průměrné ale nikterak nepobuřuje diváky spíše je to příjemné pokoukání. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Klasická americká rozprávka. Oddychovková komédia, ktorá ničím zvlášť nezaujme ale na jesenný večer ideálna. Neviem, čo tam ale robí zaradenie dráma, možno záverečných 5minút, ale to by tam mohol byť aj akčný atď. O hercoch radšej pomlčím, škoda, že viac priestoru nedostal John Goodman. Kočky sú vo filme ale na zahryznutie. Keď už kvoli ničomu inému, tak kvôli nim sa film pozrieť dá. A ešte pre song od LeAnn Rimes. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Příjemný zajímavý filmík, který se hodí k odpočinku a relaxování, protože děj je absolutně nenáročný a je zde co ke koukání (tedy alespoň pro pány). Jsou zde nádherná děvčata tančící na baru a pánská očka se mohou z tohoto velmi pěkného těšit po celou dobu filmu. A pánové, ruku na srdce, kdo z nás na to koukal kvůli ději? Já si tenhle film vždy zapnu hlavně kvůli pěkným herečkám. Ale samozřejmě, jak říkám, děj je triviální, a tím pádem nikterak originální, ale nemohu jinak než dát tři hvězdičky prostě proto, že mi tenhle film přišel zajímavý a líbil se mi, a to z výše popsaných důvodů... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

DVD s týmto filmom v mojom súkromnom archíve úplne zapadalo prachom. Nikdy som nenašiel chuť si ho pozrieť. Zhliadol som ho až včera v televízii. Nebolo to až také špatné ako som sa pôvodne obával. Hlúpučký scenár o partii rajcovných barmaniek ma vôbec nezaujal. Avšak na tie sexi "Divoké kočky" sa pozeralo dobre, niektoré skladby so soundtracku boli celkom slušné a tiež ma potešil aj John Goodman v jednej z vedľajších úloh. ** ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Stojí tady proti sobě dva faktory. Naprosto prázdný děj a pěkné holky. Co z toho si vybrat, když děj jde od ničeho k ničemu. Volba pro chlapa celkem jasná. Vybere si holky tančící na baru i za barem, ale i tak mně bylo trapně, jak byli tvůrci dost nesoudní a dali prostor tanečkům. Není to z pohledu slovutného producenta Jerry Bruckeheimera nic neočekávaného. Když zrovna neprodukuje akční spektákl, dává vzniknout divoce kýčovitě pojatým šílenostem bez špetky nadhledu. Nacpe pohledné herečky do sexy oblečků a víc nic neřeší. Dál to neřeší, protože čím blbější to bude, tak o to větší úspěch to sklidí. Film zase až tak úspěšný nebyl, ale nezapadl. Ke svým naivním "exkurzím do života" většinou najímá zcela bezvýznamné režiséry. David McNally je jedním z nich a splnil to, co po něm producent chtěl. A asi do ničeho nesměl moc kecat. Z herců je široko daleko nejlepší asi jen John Goodman a herečky neměly nic jiného ve scénáři, než vzorně dmout prsa a vystrkovat zadky. Film je otřesně blbý, ačkoliv nejsem zrovna divák sahající po Bergmanově filmografii, přece jen všeho s mírou. Bruckheimer, když neprodukuje ukázkově bezduché spektákly, nažene před kameru partu holek, co to roztáčí v baru Coyote Ugly a ještě si u toho zazpívají. Jo, kdyby hloupost nadnášela...40% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Původní scénář k filmu přepisoval Kevin Smith, i jeho verze však byla vzápětí přepracována. Z jeho zpracování ve snímku zbyly jen lokace a pouze jediná věta, kterou je zmínka o tom, že Cammie (Izabella Miko) je lesbička. Jak Smith uvedl, na scénáři k filmu se podíleli celkem 8 scenáristů. V titulkách filmu je však uvedena pouze Gina Wendkos, byť její první návrh konečnou verzí vůbec nepřipomínal. (T-pack)
  • Filmovanie prebiehalo v mestách Los Angeles, New York a South Amboy, ktoré sa nachádza v štáte New Jersey. (MikaelSVK)

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Reklama

Reklama