Reklama

Reklama

Čtyři svatby a jeden pohřeb

  • Velká Británie Four Weddings and a Funeral (více)
TV spot

Obsahy(1)

Snímek vypráví příběh Charlese (Hugh Grant), vtipného a okouzlujícího muže, který ve svých dvaatřiceti letech stále střídá partnerky jako na běžícím pásu. Jeho životem prošla spousta žen, které zbožňoval, ale s žádnou z nich nedokázal navázat hlubší vztah. Rezervovaný Angličan vystavěl kolem vlastního nitra tak nepropustnou zeď, že nyní nedokáže projevit své city. A čím více svateb společně se svými kamarády navštíví, tím méně se sám hrne do ženění. Až do oné osudné soboty, kdy v jednom kostele spatří Carrie (Andie MacDowellová) – tu nejzajímavější, nejkrásnější, nejdůvtipnější a také nejnedostupnější Američanku, jakou kdy v životě potkal. Charles se ze všech sil snaží, aby ji příliš neuháněl a hlavně se do ní nezamiloval - během jednoho pohřbu a tří dalších svateb… (Cinemax)

(více)

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

British Academy of Film and Television Arts (BAFTA)

Související novinky

Rosamund Pike a válečná dramata

Rosamund Pike a válečná dramata

08.02.2016

Po oscarové nominaci za Zmizelou začala být po Rosamund Pike daleko větší sháňka. Komedie Hector and the Search for Happiness a Dlouhá cesta dolů bohužel díru do světa neudělaly a podobně dopadl… (více)

My Fair Keira

My Fair Keira

09.06.2008

Už nadpis řekne vše důležité, ale kdybyste se náhodou nechytali, rádi to upřesníme: připravuje se nová filmová verze legendárního muzikálu Lernera a Loeweho My Fair Lady. A Keira Knightley si v něm… (více)

Láska rocková

Láska rocková

23.02.2008

I kdyby Richard Curtis už v životě nic nenapsal a nenatočil, do zlatého fondu kinematografie (a našich romantických srdcí ;-)) se už navždy zapsal scénářem k Čtyřem svatbám a jednomu pohřbu a hlavně… (více)

Reklama

Reklama