Reklama

Reklama

Dospívající dívka s přehnaným zájmem o chirurgii bojuje s postem vyvržence společnosti a přitom spřádá plány, jak přijít o panenství a zachránit svou sestru od pustošících účinků cystické fibrózy. Když je vám sedmnáct, život stojí za starou belu. Dospívající Pauline (AnnaLynne McCord) je prostě jiná. Ocitá se pod tlakem, protože se snaží zapadnout na střední školu, naplnit očekávání rodičů a k tomu všemu hoří touhou přijít o panenství. Jenže kvůli jejímu grotesknímu zájmu o temnější stránky života ji všichni kolem považují za vyvržence společnosti. A protože ji láká lidské tělo, uzavírá se do vlastní fantazie a doufá, že z ní jednou bude skvělý chirurg... tedy pokud do té doby nezešílí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (99)

pabulator 

všechny recenze uživatele

Puberťačka,která svým vzezřením připomíná smrtku a svým chováním rozhodně vybočuje z řady obyčejných teenagerů mě i přesto byla nějakým zvráceným způsobem sympatická.Pro její morbidní vize ve kterých vypadá jako ztělesnění bohyně pomsty bych rozhodně nešetřil superlativy.Ta holka je prostě magóóór!!!Zamrzela pouze jediná věc a to ,že Malcolm McDowell nedostal více prostoru. ()

mahler 

všechny recenze uživatele

"I kiss dead people, walking around like ordinary people..." Undergroundový filmeček je docela slušný úlet a AnnaLynne McCord pasuji na nejodpudivější anti/hrdinku roku. A Jeremy Sumpter měl fakt smůlu .. :-) Čekám že zde na CSFD budou převažovat jen dvě hodnocení - čtyřhvězdičkové a odpad! - neb toto opravdu nebude film pro každého - to svoje hodnocení možná změním až poberu co to vlastně bylo :-) ()

Reklama

MA.KI odpad!

všechny recenze uživatele

No, tak jsem se chtěl podívat na něco řekněme ostřejšího, ale přesto ne úplně blbého. Avšak i přes výběr z alternativních festivalových vod musím konstatovat, že se v případě Excision jednalo o nebetyčnou sračku, přičemž většinu stopáže vycpávalo množství nezajímavé, rádoby efektní vaty. Ač se snaží být sofistikovanějším než obdobné výrony tvůrčí geniality, zůstane jen pouhou zábavou především pro americké teenagery s popcornem v ruce. Být však v kůži autorů, dbal bych raději na větší pospolitost jednotlivých motivů a hloubku obsahu než na počet a dokonalost provedení uhrů na obličeji psychicky narušené ošklivky v hlavní roli. ~ Protagonistčiny snové vize byly jen lacinou zástěrkou k vyobrazování oněch perverzních / nekrofilních scén v litrech krve a ten vynikající závěr, byť též řádně krvavý a kontroverzní, už bohužel nic nezachrání. Vydat se jinou cestou, nemusel by výsledek být zas až tak špatný. Z námětu šlo vytřískat mnohem víc. Včetně humoru. ()

Havaj8 odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že sem ještě nikdy v životě asi neviděl takovouhle zvrácenost. Krev mi naprosto nevadí, ale tohle byl po celou dobu přímo nechutný a přitom úplně o ničem. Ono by možná stačila jenom ta narušená holka, ale nechápu kdo tohle může mít rád. Měl sem problémy to vůbec dokoukat, už nikdy nechci nic takovýho vidět. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Roztomile úchylný film o jedné značně svérázné a problémové teenagerce, zdánlivě primárně určený také teenagerům, ovšem postupně jeho atmosféra nenápadně houstne, až nakonec vygraduje v působivém "chirurgickém" finále. Zatraceně dobrý film, celý, jen bych rád aspoň vypíchl jeho výtvarně zajímavé snové scény. A mimochodem po dětství stráveném v zajetí tak nesnesitelné matky (vynikající ex XXX Traci Lords) by byl nějakým způsobem vyšinutý asi každý... P.S.: Možná ve svém momentálním nadšení po druhé projekci jednu hvězdu nadsazuju, ale mrzí mě zdejší průměrně nízké hodnocení tohoto zajímavého alternativního dílka.. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama