Reklama

Reklama

Dospívající dívka s přehnaným zájmem o chirurgii bojuje s postem vyvržence společnosti a přitom spřádá plány, jak přijít o panenství a zachránit svou sestru od pustošících účinků cystické fibrózy. Když je vám sedmnáct, život stojí za starou belu. Dospívající Pauline (AnnaLynne McCord) je prostě jiná. Ocitá se pod tlakem, protože se snaží zapadnout na střední školu, naplnit očekávání rodičů a k tomu všemu hoří touhou přijít o panenství. Jenže kvůli jejímu grotesknímu zájmu o temnější stránky života ji všichni kolem považují za vyvržence společnosti. A protože ji láká lidské tělo, uzavírá se do vlastní fantazie a doufá, že z ní jednou bude skvělý chirurg... tedy pokud do té doby nezešílí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (99)

Marqta 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zajímavý film- kdyby ničím jiným tak svou vizuální stránkou. Samotný děj byl hodně jednoduchý a nebýt toho konce, tak by se dalo říct, že i naprosto bezpředmětný. To co stojí za zmínku, jsou sny/představy nebo co to bylo...protože jejich vizuální pojetí se vážně povedlo. Asi bych byla radši, kdyby byl film od začátku trochu vážnější, nebo kdyby se jen ubralo těch hloupoučkých manévrů okolo- protože to rozhodně nepřispívá. Jak už tady bylo zmíněno, rozhodně to není pro každého a dle mého názoru má k hororu (jak je v popisku) daleko. A jen jedno doporučení na závěr- tenhle film není pro jedince se slabším žaludkem. ()

Havaj8 odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že sem ještě nikdy v životě asi neviděl takovouhle zvrácenost. Krev mi naprosto nevadí, ale tohle byl po celou dobu přímo nechutný a přitom úplně o ničem. Ono by možná stačila jenom ta narušená holka, ale nechápu kdo tohle může mít rád. Měl sem problémy to vůbec dokoukat, už nikdy nechci nic takovýho vidět. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Roztomile úchylný film o jedné značně svérázné a problémové teenagerce, zdánlivě primárně určený také teenagerům, ovšem postupně jeho atmosféra nenápadně houstne, až nakonec vygraduje v působivém "chirurgickém" finále. Zatraceně dobrý film, celý, jen bych rád aspoň vypíchl jeho výtvarně zajímavé snové scény. A mimochodem po dětství stráveném v zajetí tak nesnesitelné matky (vynikající ex XXX Traci Lords) by byl nějakým způsobem vyšinutý asi každý... P.S.: Možná ve svém momentálním nadšení po druhé projekci jednu hvězdu nadsazuju, ale mrzí mě zdejší průměrně nízké hodnocení tohoto zajímavého alternativního dílka.. ()

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Tu už pravdepodobne viac záleží na vkuse ako na akejkoľvek objektivite, a či mi to sadlo... no asi nie. Dívať sa 80 minút na jednu kravu a jej utkvelé fantasmagorické predstavy ma nebaví ani omylom, problém je vlastne už len v tom, že tento film z toho "hororového" (a vlastne aj obsahového, dokonca akéhokoľvek) hľadiska neponúka nič iné, takže ak by sa ma niekto spýtal, o čom to vlastne bolo, asi by som mu nedokázal vypotiť ani jednu jedinú súvislú vetu. Možno prekvapivé hodnotenie odo mňa, lebo obvykle nezvyknem slušne nakrútené novinky hádzať do odpadu, ale v tomto prípade som mal vážny problém dopracovať sa ku koncu. To si už radšej zopakujem psychodelický Twixt, ten mi prišiel aspoň po vizuálnej stránke celkom zaujímavý, ale o tento nezmyselný a nudný blábol sa už v živote nechcem ani obtrieť. Chváliť nejaké gore pre mňa absolútne postráda zmysel. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Tváří se to jako brutální nechuťárna a ani bych se nedivil, kdyby to někdo vypl po úvodní scéně, ale ono to je nakonec takové lehké drama o tak trochu vadné holce, která má brutální představy a chce se stát doktorkou. Mě osobně se to líbilo. Neměl jsem s brutálními záběry problém a chvílemi se i bavil a konec mě dostal. Já jsem spokojenej. Je to úchylárna, která se nebude líbit většině lidí na čsfd, proto se nedivím malému hodnocení, ale za mě 75%. herecké výkony jsou skvělé a ten konec je úžasnej a po jeho shlédnutí jsem zůstal jen čumět a vůbec jsem netušil co se tam právě odehrálo. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama