Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rock and rollová hvězda Jason (Chris Carmack) přijíždí do prázdninového letoviska, kde Jenny (Amanda Bynes) pracuje na letní brigádě. Při plavbě výletní lodí přepadne Jason přes palubu, Jenny ho zachrání a společně se na člunu doplaví na „opuštěný ostrov“. Pravdu, že jsou vlastně jen co by kamenem dohodil od jejich letoviska, se zamilovaná dívka snaží utajit, aby mohla být se svým idolem o samotě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

pravo 

všechny recenze uživatele

Jediným pozitívom filmu je peknučká Amanda Bynes, ktorá bola jedným z dvoch dôvodov prečo som tento film dopozeral, tým druhým, že v dané sobotné dopoludnie nič lepšie v televízií nebežalo. Zabiť nudu sa dá rôznym spôsobom a teda aj sledovaním tohto filmu, ktorý je maximálne jednoduchý, čo je u teenegerských romantických komédií častá črta, ale podstatný problém je nedostatok humoru, ktorý by mohol aspoň trocha zakryť ten primitívny scenár. Sledovateľné hlavne s absolútnym odstavením mozgového aparátu a v tom prípade si človek užije teplo, pláž a Amandu Bynes. ()

carly 

všechny recenze uživatele

Blee Lagoon meets Nothing Hill. od tohto filmu som neočakávala veľa. a aj tak ma sklamal. lebo už po 3 minútach som pochopila, že bude o niečom úplne inom ako som predpokladala. a to ja tak ľahko neodpúšťam.keby to bolo aspoň zábavné, tak nepoviem, ale väčšina scén bola na hranici trápnosti. Amanda si tu strihla svoju typickú rolu. Jonathan Bennett bol milý-zlatý a všetko, ale aj tak som mu práve nefandila. ako tak to zachraňovali Chris Carmack a Alfonso Ribeiro. efekty to malo snáď ešte horšie ako filmy z Hallmarku a jediných pár scén, ktoré sa mi ako tak páčili boli tie, v ktorých vykrádali Blue Lagoon. ()

Reklama

Pingu 

všechny recenze uživatele

Nevím jistě jestli jsem to neměl po těch 20 minutách opravdu raději vypnout :o))) Co po dvaceti, po pěti !!! Byla to opravdová zoufalost v pravém slova smyslu, a myslím že se tenhle horor mohl klidně jmenovat "Návrat oživlých bárbín na ostrov Dr. Moreaua", protože všechny postavy se chovaly jako šílené, zmutované bezmozky. Když přidám jednu hvězdičku za Amandu v plavkách a zaokrouhlím nahoru, tak to nebude s odřenýma ušima ODPAD !!! ()

KdG 

všechny recenze uživatele

Nic moc film, netušim co tam mělo bý z prvku dobrodružné, vtipné to také moc nebylo, i když asi 3x jsem se zasmál. No a romantiky tam taky moc nebylo. Amanda Bynes mě moc nepřitahuje takže ani koukat pořádně na co nebylo. Jediné pozitívum je, že to nebylo ani moc dlouhé. (taky co s tak jednoduchým scénářem delšího natočit že ?) ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Nápad to není špatný - ale už v první minutě mi bylo jasné, jak to dopadne a ani sjem se moc nebavila (ale možná jednou úsměv uvízl). Byla bych dala i horší ohodnocení, ale ti poskoci Jasona, hlavně manažer se sluníčkem na hlavě, ti mě fakt dostali a kdyby ve filmu k NIM přidali lepší příběh, tak sice by to byl jiný film, ale o hodně lepší. Rozhodně ale střihy ve filmu typu srdíčko si mohli odpustit, to už snad ani nejhorší čestí amatéři nedělají! Taková prasárna! ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se převážně v Sun Village beach resort v Dominikánské republice. (Dlee)
  • Když k "pustému" ostrovu přijede člun a Jason chce s ním i jeho pasažéry odjet, Alexis za ním běží a má na sobě vršek plavek a sukni, ale když ji Jason schodí a ona jde zpátky na pláž, má na sobě šaty. (Aknah)

Reklama

Reklama