Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rock and rollová hvězda Jason (Chris Carmack) přijíždí do prázdninového letoviska, kde Jenny (Amanda Bynes) pracuje na letní brigádě. Při plavbě výletní lodí přepadne Jason přes palubu, Jenny ho zachrání a společně se na člunu doplaví na „opuštěný ostrov“. Pravdu, že jsou vlastně jen co by kamenem dohodil od jejich letoviska, se zamilovaná dívka snaží utajit, aby mohla být se svým idolem o samotě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

"Ztroskotaná láska" je nenáročnou romantickou komedií od režiséra Randala Kleisera, který má na svědomí dneska už kultovní muzikálový hit "Pomáda" a je určená převážně pro -náctileté dívčiny, pro které bude dozajista mnohem lepší volbou než rádobyparodie jako "Děsnej doják", "Velkej biják", "Ať žije Sparta" či nedej bože "Disaster Movie"! ()

ryhy odpad!

všechny recenze uživatele

Dnešní den byl ve stylu domácí hospodyňky. S tichým úpěním jsem během vaření obědu, buchty a posléze i večeře shlédla hned několik brakoidních věciček. Tak jsem se rozhodla, že alespoň k jédné hodim nějaký ten komentář. Tak tedy moje 3 věty: Amanda Bynes je docela hezká. Chris Carmak je pěkně hnusnej a jeho postava totálně hrozná. Film je hloupý. A jedna bonusová: Hodně hloupý. Alespoň že jsem byla oceněna já. Prý se se mnou budoucí hypotetický manžel kvůli vaření nerozvede. To je fajn. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo robíš dnes večer?" - "Kloktám Domexox. Potom spácham samovraždu.“ Zatiaľ som so sympatickou tínedžerskou hviezdičkou, rozkošnou Amandou Bynesovou, videl tri filmy (ČO TO DIEVČA CHCE?, ONA JE ON a SNEHULIENKA TO MÁ V PAŽI) a hoci mali k Oscarovi ďaleko, Amanda ich ťahala od úvodných minút po záverečné titulky ako besný dingo. Bohužiaľ, STROSKOTANÁ LÁSKA (od režiséra Pomády a Modrej lagúny!!!) je zatiaľ najslabší film, ktorý som s ňou videl. Veľmi prísnu 1* dávam jednak preto, lebo viem, že Aamnda je schopná byť oveľa lepšia, ale tiež preto, že som sa ako-tak pousmial možno raz za polhodinu (čo je na komédiu fakt extra málo). Pritom nápad je vynikajúci ("Únos je to len keď vieš, že ťa uniesli."). ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem dokonce uvažovala o tom, že tomu dám i 3*, ale pak jsem se probudila (a taky to mělo příííšernej konec). Je to hrozný, protože filmy tohohle typu nesnáším (je to jako sestry Olsenovi a jejich filmy se všema těma bublinkovýma střihama a podobnýma ptákovinama), ale já jsem se pobavila. Některý vípky stály za to a občas mi scény soupeření přišly přímo k popukání. Chjo, vypadá to, že jsem klesla hluboko...:) ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Pokud přežijete prvních zhruba 5 minut (Amanda na koncertě), tak se dočkáte sem tam povedeného vtipu. Jinak nic!! Ale věřím, že někomu se to může líbit, třeba když vám stačí, že Amanda v dobrých 2/3 filmu běhá pouze v plavkách... Takže tu jednu dám, viděl jsem i horší filmy, které byly myšleny vážně. Tady to alespoň tak nebylo. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se převážně v Sun Village beach resort v Dominikánské republice. (Dlee)
  • Když k "pustému" ostrovu přijede člun a Jason chce s ním i jeho pasažéry odjet, Alexis za ním běží a má na sobě vršek plavek a sukni, ale když ji Jason schodí a ona jde zpátky na pláž, má na sobě šaty. (Aknah)

Reklama

Reklama