Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rock and rollová hvězda Jason (Chris Carmack) přijíždí do prázdninového letoviska, kde Jenny (Amanda Bynes) pracuje na letní brigádě. Při plavbě výletní lodí přepadne Jason přes palubu, Jenny ho zachrání a společně se na člunu doplaví na „opuštěný ostrov“. Pravdu, že jsou vlastně jen co by kamenem dohodil od jejich letoviska, se zamilovaná dívka snaží utajit, aby mohla být se svým idolem o samotě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

mira007 

všechny recenze uživatele

Je to sice tuctová americká teen komedie, ale mně se líbil ten motiv trojky na opuštěném ostrově, kde ty dvě vědí, že to až tak opuštěný ostrov není. Amanda Bynes kdysi vypadala na budoucí megagvězdu, ale pak se ze dne na den  její kariéra zasekla na nulu. Každej asi neusene tu děsně velkou hollywoodskou slávu. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozná kokotina pro puberťačky, která neoplývá ničím, kromě dementní puberťácké romance s trapnejma postavama, bez jakyhokoliv kouska vtipu. No prostě hotovej trest pro kluky, kteři by na tohle měli koukat s puberťačkama, ktery chcou sbalit nebo voject... Ale myslim, že puberťačky, ktery by na tohle čuměly, by jim stejně nedaly, protože musijou byt uplně blby. A nebo by jim daly, protože musijou byt uplně blby... ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo robíš dnes večer?" - "Kloktám Domexox. Potom spácham samovraždu.“ Zatiaľ som so sympatickou tínedžerskou hviezdičkou, rozkošnou Amandou Bynesovou, videl tri filmy (ČO TO DIEVČA CHCE?, ONA JE ON a SNEHULIENKA TO MÁ V PAŽI) a hoci mali k Oscarovi ďaleko, Amanda ich ťahala od úvodných minút po záverečné titulky ako besný dingo. Bohužiaľ, STROSKOTANÁ LÁSKA (od režiséra Pomády a Modrej lagúny!!!) je zatiaľ najslabší film, ktorý som s ňou videl. Veľmi prísnu 1* dávam jednak preto, lebo viem, že Aamnda je schopná byť oveľa lepšia, ale tiež preto, že som sa ako-tak pousmial možno raz za polhodinu (čo je na komédiu fakt extra málo). Pritom nápad je vynikajúci ("Únos je to len keď vieš, že ťa uniesli."). ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Asi po pěti minutách mi bylo jasné, jak to celé bude, ale přesto mě to bavilo. Bylo to příjemné a chvilkama i vtipné. Amanda Bynes byla úžasně roztomilá a Chris Carmack měl stejnou roli, jako v O.C. (zřejmě by se na nic jiného ani nehodil). Suma sumárum, opravdu fajn romantická komedie s příjemnými herci a muzikou. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $3,505,963║ Námet by ani nebol tak zlý len to dosť nudné spracovanie asi vďaka neskúsenému režisérovi Randalovi Kleiserovi. Vychádzajúca herečka Amanda Bynes ako streštená pubertáčka nie je zlá ale slabunký scenár a teda z neho vyplývajúce dialógy jej viac nedovolia ukázať sa v lepšom svetle, ako jednohubka cez nudný deň sa to dá zhltnúť, ináč to moc nedá a ani nepovie. /35%/ ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Když k "pustému" ostrovu přijede člun a Jason chce s ním i jeho pasažéry odjet, Alexis za ním běží a má na sobě vršek plavek a sukni, ale když ji Jason schodí a ona jde zpátky na pláž, má na sobě šaty. (Aknah)
  • Natáčelo se převážně v Sun Village beach resort v Dominikánské republice. (Dlee)

Reklama

Reklama