Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rock and rollová hvězda Jason (Chris Carmack) přijíždí do prázdninového letoviska, kde Jenny (Amanda Bynes) pracuje na letní brigádě. Při plavbě výletní lodí přepadne Jason přes palubu, Jenny ho zachrání a společně se na člunu doplaví na „opuštěný ostrov“. Pravdu, že jsou vlastně jen co by kamenem dohodil od jejich letoviska, se zamilovaná dívka snaží utajit, aby mohla být se svým idolem o samotě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $3,505,963║ Námet by ani nebol tak zlý len to dosť nudné spracovanie asi vďaka neskúsenému režisérovi Randalovi Kleiserovi. Vychádzajúca herečka Amanda Bynes ako streštená pubertáčka nie je zlá ale slabunký scenár a teda z neho vyplývajúce dialógy jej viac nedovolia ukázať sa v lepšom svetle, ako jednohubka cez nudný deň sa to dá zhltnúť, ináč to moc nedá a ani nepovie. /35%/ ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo robíš dnes večer?" - "Kloktám Domexox. Potom spácham samovraždu.“ Zatiaľ som so sympatickou tínedžerskou hviezdičkou, rozkošnou Amandou Bynesovou, videl tri filmy (ČO TO DIEVČA CHCE?, ONA JE ON a SNEHULIENKA TO MÁ V PAŽI) a hoci mali k Oscarovi ďaleko, Amanda ich ťahala od úvodných minút po záverečné titulky ako besný dingo. Bohužiaľ, STROSKOTANÁ LÁSKA (od režiséra Pomády a Modrej lagúny!!!) je zatiaľ najslabší film, ktorý som s ňou videl. Veľmi prísnu 1* dávam jednak preto, lebo viem, že Aamnda je schopná byť oveľa lepšia, ale tiež preto, že som sa ako-tak pousmial možno raz za polhodinu (čo je na komédiu fakt extra málo). Pritom nápad je vynikajúci ("Únos je to len keď vieš, že ťa uniesli."). ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Veletrapně šaškující Amanda Bynes, která sice vypadá jako mladší sestra Jessicy Alby, ale herectví pravděpodobně neumí ani slabikovat, v totálně prvoplánové a nevtipné teen taškařici. Pokud ale ujíždíte na seriálu S CLUB 7, je to film přesně pro vás. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Pokud přežijete prvních zhruba 5 minut (Amanda na koncertě), tak se dočkáte sem tam povedeného vtipu. Jinak nic!! Ale věřím, že někomu se to může líbit, třeba když vám stačí, že Amanda v dobrých 2/3 filmu běhá pouze v plavkách... Takže tu jednu dám, viděl jsem i horší filmy, které byly myšleny vážně. Tady to alespoň tak nebylo. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Neoriginální a nepříliš vtipná záležitost vhodná asi tak pro čtnácti a méně leté divačky. Příběh by možná nebyl ani tak špatný, kdyby to opět celé nebylo průhledné jak sklo a kdyby už od začátku nebyla zjevná otravná pointa o tom, co je to vlastně pravá láska a jak si nikdy neuvědomujeme, co máme přímo vedle sebe. ()

burina 

všechny recenze uživatele

Neskutočne naivná, hlúpučká a hlavne predvídateľná romantická komédia. Ak tento žáner nemusíte, vyhnite sa tomuto veľkým oblúkom. Vlastne sa tomu vyhnite všetci. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Asi takhle... nedělní ráno, sedíme s přáteli v obýváku a postupně regenerujeme síly po uplynulém Masopustu, roštujeme TV a najednou jsem narazil na tohle. Pro ty co mne znají - dokoukal jsem to jen proto, protože u toho ostatní tak krásně kvíleli a naříkali! :-). Jinak se už nedivim Tálibánu a ISIL, že nás chtěj jako zkaženou západní civilizaci zničit. Jestli tam tohle běželo v telce a nějaký kucí v turbanech taky zrovna relaxovali po řízšmikpustu (podřezávání zajatců) a viděli tohle - tak máme co dělat s dost fanatickým nepřítelem na jehož straně bude asi i pravda :-) ! Samozřejmě ODPAD! ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Kdyby aspoň ta Amanda nehrála pořád takové blbky. Je mi jasné, že na inteligentní role je možná brzo, ale tohle už je moc. ()

predators odpad!

všechny recenze uživatele

Chcete ztroskotat na pustém ostrově, hladovět, umírat žízní, plazit se do stínu před smrtícím sluncem a užírat se samotou? Tak to pak klidně udělejte, protože furt to bude lepší, než vidět tuto rádoby romantickou a vtipnou komedii. 10% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Amamda Bynes je fajn. Umí být milá, vtipná, zábavná i hezká. Tentokrát však ztroskotala v mizerném pokusu o komedii, který má bídný scénář a ještě horší režii. Kleiser sice koncem sedmdesátých let natočil vynikají Pomádu a slavnou Modrou lagunu, ale pak nějakým záhadným způsobem přišel o všechny své filmařské schopnosti a nikdy už je nezískal zpět. Nejde o to, že je příběh stupidní, ale o to je neuvěřitelně nudný, špatně natočený, špatně zahraný. Bez jediného vtípku, jediného zapamatovatelného okamžiku. Plný nesympatických postav. Dokonce i jindy sympatická Amanda Bynes, která je schopná sama utáhnout kdejakou pitomost, zoufale kolísá mezi trapností a naprostou bezradností. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Lehce roztomilá, hodně naivní a snadno předvídatelná blbůstka vhodná pro sobotní odpoledne, když jste ve zdravotní indispozici. ()

svik 

všechny recenze uživatele

Velice slabý děj (koncert-ostrov-hotel). Scénář je snad ještě hoší. Nesmyslné scény. Jediné plus je prostředí a Amanda a i to je málo.... ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Randal Kleiser má miestami trochu "drsný" zmysel pre humor čo oceňujem, inak však jasný podpriemer, aspoň že podobne ako v Modrej lagúne si dáva záležať na výprave a aj vďaka prírodnej scenérii sa film dá bezproblémov dopozerať. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Nápad to není špatný - ale už v první minutě mi bylo jasné, jak to dopadne a ani sjem se moc nebavila (ale možná jednou úsměv uvízl). Byla bych dala i horší ohodnocení, ale ti poskoci Jasona, hlavně manažer se sluníčkem na hlavě, ti mě fakt dostali a kdyby ve filmu k NIM přidali lepší příběh, tak sice by to byl jiný film, ale o hodně lepší. Rozhodně ale střihy ve filmu typu srdíčko si mohli odpustit, to už snad ani nejhorší čestí amatéři nedělají! Taková prasárna! ()

Reklama

Reklama