Docela povedené..(26.4.2011)

• anderson

ČESKÁ FREE-TV PREMIÉRA: ČT 1 = 10.1.2009 (10.1.2009)(10.1.2009)

Mile pribehy doktora na malebnem venkove. No to uz tady parkrat bylo, britum je toto tema evidentne blizke...Nicmene tady je jako bonus Katherine Parkinson (plus nekolik dalsich velmi pohlednych anglicanek), obcas nejaky vtipek a celkove poklidna cajova atmosfera. Cili zadna revoluce se nekona, ale pokoukat lze. A pokud prave lezite doma s nemoci jako ja, je to temer idealni kousek :-) (Temer cele 3 serie k videni na youtube)(11.1.2009)

Seriál o životě doktora, který se rozhodl strávit podzim života na anglické vesnici. Jeden z důvodů jeho odchodu z Londýna, kde působil jako chirurg je fakt, že od jisté doby nesnáší pohled na krev. Další humornou věcí je, že lidem říká přesně to, co si myslí, aniž by si uvědomil, že tím někoho urazí. Krajina anglického venkova je nádherná.(18.4.2009)

Já mám pro britskou produkci prostě slabost. Doktor Martin přijede na venkov, aby přebral ordinaci po svém kolegovi a je jak slon v porcelánu. Svoji budoucí klientelu dokáže naštvat a obrátit proti sobě v rekordním čase. Ale je jasné, že až tak zle nebude a pod tvrdou a ironickou slupkou je bodré srdce a skutečný charakter - jo a samozřejmě obdivuhodný profík skoro až s jasnovideckými schopnostmi. Je to příjemně krátké, britsky břitké a s lékařskou tématikou - co víc si přát?(17.9.2011)

Takový typický, odpočinkový britský seriál jak ho máme rádi.(10.6.2009)

Obsahuje tak inteligentní anglický humor, že se musím vždycky chechtat. Minimálně 3,5*, jestli ne víc.(30.5.2009)

Má stejný jméno jako já :-)(13.5.2009)

Zaznámenáníhodné jako svébytná reinkarnace věčně nabručeného Hurvínka :-) Koukat se na to dá, hlavně při snídani. Nic víc.(29.4.2011)

Nádherný anglický venkov, kde čas plyne svým pomaloučkým tempem. Milé a humorné příběhy, které prožívá nevraživý doktor se svými spoluobčany mě vždy zaručeně rozpoloží do neuspěchané a uklidňující nálady. Takhle v budoucnosti si představuji svá důchodová léta........ 80%.(28.2.2009)

Příjemná a docela inteligentní alternativa k latinskoamerickým telenovelám.(4.5.2011)

Neveril bych, ze na neco co jde na verejnopravni televizi o pulosme vecer se bude dat koukat, ale tenhle serial je vyjimka. Skvely anglicky humor neotesaneho doktora za 80%(22.10.2011)

No fakt celkem pohoda. Clunes je sice dost nesympatickej týpek, ale role doktora Martina mu sedne. Jinak je to celkem pohodovej seriál, dostatek humoru, vztahů, dokonce sem tam i akce. Zkrátka sranda. 80 %.(1.12.2011)