Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Olivera a extravagantní Emily spojí náhodný milostný románek, který prožijí na palubě letadla při cestě z Los Angeles do New Yorku. Oliver by záhadnou a bystrou dívku rád blíže poznal, Emily však bere sex s cizím klukem jako nezávazné dobrodružství, a tak se po příletu do New Yorku jejich cesty rozcházejí. Během následujících let je však osud svádí znovu a znovu dohromady. Při náhodných setkáních a neplánovaných schůzkách začnou jeden druhého blíže poznávat. Oba zoufale hledají lásku a vztah, který by nebyl odsouzen ke katastrofickému konci. Jejich sedmileté přátelství je dovede ke zjištění, že je mezi nimi možná něco jako láska. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Páčia sa mi filmy, ktoré využívajú čas na to aby vyrozprávali nejaký príbeh. V tomto smere je to celých 7 rokov, postupného dospievania, prežívania radostí a sklamaní, aby sa dvaja hlavný predstavitelia dopracovali k dlhoočakávanému vysledku. Film má síce svoje čaro, ale väčšina vecí v ňom je bohužiaľ nedotiahnutá. Aj keď hercom to sekne a film je naozaj pohodový, neobsahuje nič pamätného, čo by človeka, ktorý po filme siahol s tým, že chce vidieť nejaký poriadny romantický film, chytilo za srdce. Inak jeden z tých filmov, ktoré vôbec neurazia a ktoré predurčujú Ashtona Kutchera k úlohám, ktorému sedia úplne najviac. ()

Garson 

všechny recenze uživatele

Začátek romantiky pro Olivera a Emily začíná na záchodku v letadle a vzali to pěkně odzadu protože vzájemné oťukávání prostě rovnou přeskočili.Co je pěkné na tomto filmu?Oliver má sny o slibné kariéře,která je stejně jako ve skutečném životě taková vzdálená fatamorgána a Emily zas nemá žádné plány a všechno bere tak jak to samo přijde.Co ty dva vlastně přitahovalo na tom druhém?U Olivera je to jasné,že se mu Emily líbila jak postavou tak i vzhledově,ale co přitahovalo Emily na Oliverovi?Podle mě jeho nevinné intelektuální myšlení které je i ve skutečnosti nadřazeno postavě i vzhledu i když mnozí to přehlíží a kritéria při výběru si seřadí podle sebe. Časté setkávání a skoro navázání vztahu s tím koho známe nás vždycky od něj odstřelí na míle daleko a to další přibližování stojí nesmírně moc síly toho Amorka s lukem a šípem na zádech a časem po několika pokusech ač nerad to prostě někdy vzdá,ale v tomto filmu to nevzdal. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Jedna z milionu podobnejch romantickejch komedií. I když ono to bylo spíš romantický, než aby to byla komedie. Z hlediska komedie jsem se zasmál asi tak jednou - v té čínské restauraci, jak spolu nemluvili. Pak jsou tam ty blby náhody, kterejch je tady nepřiměřeně hodně a filmy s náhodama už mě prostě neberou. Jinak je to snímek, na kterej se lehce zapomene a za týden nebudu vědět, o čem to bylo. Jinak na usínání asi docela dobry... ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Nestává se mi moc často, že se náhodou dostanu k filmu, který ohodnotím jako další hloupou romantickou komedii a mám chuť ji už po pěti minutách vypnout a jen čistě náhodou to neudělám. No a protože jsem náhodou od tohoto filmu absolutně nic neočekával, tak jsem se zcela překvapivě nakonec musel, né již tak zcela náhodou, rozhodovat mezi třema a čtyřma hvězdama. 70 % ()

Agent006 

všechny recenze uživatele

Dobře, dobře, dobře...no a co, že jsme to viděli milionkrát? No a co, že všichni víme, jaký bude finále?! Podstatný je, jakym způsobem to k tomu konci spěje. A v případě A Lot Like Love je ta cesta plná krásy, lehkosti a především přirozenosti. To v mých očích zdvihá tenhle kousek vysoko, hooodně vysoko nad šedej průměr. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Komedie stála producenty přiměřených 30 milionů. Během prvního víkendu (22.-24.4. 2005) vytáhla z amerických diváků 7,5 mil. dolarů a za dva týdny promítání necelých 19 milionů. (imro)

Reklama

Reklama