Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Olivera a extravagantní Emily spojí náhodný milostný románek, který prožijí na palubě letadla při cestě z Los Angeles do New Yorku. Oliver by záhadnou a bystrou dívku rád blíže poznal, Emily však bere sex s cizím klukem jako nezávazné dobrodružství, a tak se po příletu do New Yorku jejich cesty rozcházejí. Během následujících let je však osud svádí znovu a znovu dohromady. Při náhodných setkáních a neplánovaných schůzkách začnou jeden druhého blíže poznávat. Oba zoufale hledají lásku a vztah, který by nebyl odsouzen ke katastrofickému konci. Jejich sedmileté přátelství je dovede ke zjištění, že je mezi nimi možná něco jako láska. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Nestává se mi moc často, že se náhodou dostanu k filmu, který ohodnotím jako další hloupou romantickou komedii a mám chuť ji už po pěti minutách vypnout a jen čistě náhodou to neudělám. No a protože jsem náhodou od tohoto filmu absolutně nic neočekával, tak jsem se zcela překvapivě nakonec musel, né již tak zcela náhodou, rozhodovat mezi třema a čtyřma hvězdama. 70 % ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Romantická potkávačka od jejíhož začátku do šťastného happy endu uběhne 7 let během, kterých se hlavní představitelé musí pobít s vlastní kariérou a ostatními vztahy, aby nakonec skončili tam, kde před léty začali. Na Amandě Peet je příliš vidět věkový odstup od Ashtona Kutchera, který působí jako začínající ocásek. Krutě, ale celkem výstižně to trefil ve svém komentáři TaanStari. ()

Reklama

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Je to prumer, ktery neurazi. Ma par moc hezkych momentu a dobrou hudbu. Emily me sice neskutecne vytacela a nechapu, jak by o holku s takovym chovanim mohl nekdo stat, ale roztomily nouma Oliver byl celkem koukatelny. Ashton me na vystave fotek vazne rozneznil a jeho pevecke cislo s kytarou bylo tresnickou na dortu. Po pokusech o zpev v aute jsem necekala, ze da byt jen notu ciste. Slusny vykon. ()

Garson 

všechny recenze uživatele

Začátek romantiky pro Olivera a Emily začíná na záchodku v letadle a vzali to pěkně odzadu protože vzájemné oťukávání prostě rovnou přeskočili.Co je pěkné na tomto filmu?Oliver má sny o slibné kariéře,která je stejně jako ve skutečném životě taková vzdálená fatamorgána a Emily zas nemá žádné plány a všechno bere tak jak to samo přijde.Co ty dva vlastně přitahovalo na tom druhém?U Olivera je to jasné,že se mu Emily líbila jak postavou tak i vzhledově,ale co přitahovalo Emily na Oliverovi?Podle mě jeho nevinné intelektuální myšlení které je i ve skutečnosti nadřazeno postavě i vzhledu i když mnozí to přehlíží a kritéria při výběru si seřadí podle sebe. Časté setkávání a skoro navázání vztahu s tím koho známe nás vždycky od něj odstřelí na míle daleko a to další přibližování stojí nesmírně moc síly toho Amorka s lukem a šípem na zádech a časem po několika pokusech ač nerad to prostě někdy vzdá,ale v tomto filmu to nevzdal. ()

dezorz 

všechny recenze uživatele

A Lot Like Love chyba trocha stavy, ale inac je to prijemna, INA ako je v US bezne, romanticka komedia, ktora viac potesi milovnikov 4 svadieb a pohrebu ako 50 prvych rande. takyJack And Jill vo filmovej podobe. Zmurkajuco skuliaca Amanda Peet je stale rovnako prijemna a vsimli ste si, ako sa Ashton Kutcher, Kelso Z tych rokov 70tych, stale viac a viac podoba na Woodyho Harrelsona? ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • V čase debutu snímku na 3. místě amerického žebříčku měl Ashton Kutcher v Top 10 ješte jeden snímek. Konkrétně to byla komedie Hádej kdo? na 8. místě. (imro)
  • Komedie stála producenty přiměřených 30 milionů. Během prvního víkendu (22.-24.4. 2005) vytáhla z amerických diváků 7,5 mil. dolarů a za dva týdny promítání necelých 19 milionů. (imro)

Reklama

Reklama