Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Olivera a extravagantní Emily spojí náhodný milostný románek, který prožijí na palubě letadla při cestě z Los Angeles do New Yorku. Oliver by záhadnou a bystrou dívku rád blíže poznal, Emily však bere sex s cizím klukem jako nezávazné dobrodružství, a tak se po příletu do New Yorku jejich cesty rozcházejí. Během následujících let je však osud svádí znovu a znovu dohromady. Při náhodných setkáních a neplánovaných schůzkách začnou jeden druhého blíže poznávat. Oba zoufale hledají lásku a vztah, který by nebyl odsouzen ke katastrofickému konci. Jejich sedmileté přátelství je dovede ke zjištění, že je mezi nimi možná něco jako láska. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to připomnělo letošní Love, Rosie, jen s tím rozdílem, že tady je méně cukru a více humoru. Námět je ale dost podobný: on a ona se v rozmezí několika let potkávají a až po čase jim dochází, že je to něco jako láska. Originální to opravdu není a konec je naprosto klasický, ovšem potěšila mě absence hádky, která bývá v tomto žánru obvykle přítomna chvíli před šťastným koncem. Hlavní dvojice k sobě ladí, jen škoda menšího zapojení postav vedlejších. Minimálně Kal Penn byl zasloužil mnohem větší prostor. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Ze začátku velmi příjemné, uvěřitelné a dokonce i osobní, ale postupem času se dostaví klišé, vtip ustoupí a s ním i jakákoli specifičnost. A zůstaneme u předvídatelné romantiky, která sice donutí k úsměvu, ale ke druhému zhlédnutí nebo milým vzpomínkám ani ne... Ale díky nahotě v úplňku nebo kytaře nakonec vše odpuštěno ke smířlivým 60%. ()

Reklama

MaMitti 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct´, ale pro Ashtona mám prostě slabost, nechápu proč...Možná že mi někoho připomíná, asi jo, asi to tím bude. No každopádně tenhle film je sice téměř klasická hollywoodská romantika, ale je v ní pár vtipných hlášek a letmo i něco zvláštního, co mi bylo čímsi blízké. Ashton vystřihl roli mladého Raka se svou "pětiletkou" mile a uvěřitelně. Čekala jsem v podstatě "hrůzu", takže ve finále celkem milé překvapení povrchního charakteru. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

----- "Nemůžeš ztrácet body před tím, než začneš hrát …“ ----- Rozjezd je velice osvěžující a extravagantní - škoda, že druhé polovině snímku výška nastavené laťky dělá čím dál větší obtíže … Příběh postupně ztrácí svou originalitu s stává se sice vcelku milou, ale zároveň i tuctovou love story, která nepřináší nic mimořádného, co by nějak zvlášť stálo za pozornost. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pekna romantika, ktoru drzi nad hladinou priemeru ustredny herecky par. Mohlo by sa to volat 4 rozchody a jedna svadba. Samotny koncept, kedy sa ustredny par postupom casu stretava, zblizuje a potom zase na cas rozide, mi prilis nevyhovuje. Ale tentokrat chemia medzi hlavnymi postavami fungovala na jednotku. A to jak ich herecky predstavitelia, tak ani postavy, ktore hraju mi bezne nesedia, ale tvorcom sa podarilo dat to tak pekne dokopy, za to funguje prirodzene. Skoda len, ze tu chybaju nejake vedlajsie komedialne postavy, ktore by pozdvihli film este o uroven vyssie. 6/10. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Komedie stála producenty přiměřených 30 milionů. Během prvního víkendu (22.-24.4. 2005) vytáhla z amerických diváků 7,5 mil. dolarů a za dva týdny promítání necelých 19 milionů. (imro)
  • Kutcher vlastní produkční společnost Katalyst Films, která vytváří pro hudební stanici MTV úspěšný pořad Punk´d. Formou skryté kamery v ní nachytávají celebrity v různých zábavných situacích. (imro)

Reklama

Reklama