Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Olivera a extravagantní Emily spojí náhodný milostný románek, který prožijí na palubě letadla při cestě z Los Angeles do New Yorku. Oliver by záhadnou a bystrou dívku rád blíže poznal, Emily však bere sex s cizím klukem jako nezávazné dobrodružství, a tak se po příletu do New Yorku jejich cesty rozcházejí. Během následujících let je však osud svádí znovu a znovu dohromady. Při náhodných setkáních a neplánovaných schůzkách začnou jeden druhého blíže poznávat. Oba zoufale hledají lásku a vztah, který by nebyl odsouzen ke katastrofickému konci. Jejich sedmileté přátelství je dovede ke zjištění, že je mezi nimi možná něco jako láska. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Jedna z milionu podobnejch romantickejch komedií. I když ono to bylo spíš romantický, než aby to byla komedie. Z hlediska komedie jsem se zasmál asi tak jednou - v té čínské restauraci, jak spolu nemluvili. Pak jsou tam ty blby náhody, kterejch je tady nepřiměřeně hodně a filmy s náhodama už mě prostě neberou. Jinak je to snímek, na kterej se lehce zapomene a za týden nebudu vědět, o čem to bylo. Jinak na usínání asi docela dobry... ()

Agent006 

všechny recenze uživatele

Dobře, dobře, dobře...no a co, že jsme to viděli milionkrát? No a co, že všichni víme, jaký bude finále?! Podstatný je, jakym způsobem to k tomu konci spěje. A v případě A Lot Like Love je ta cesta plná krásy, lehkosti a především přirozenosti. To v mých očích zdvihá tenhle kousek vysoko, hooodně vysoko nad šedej průměr. ()

Reklama

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Nestává se mi moc často, že se náhodou dostanu k filmu, který ohodnotím jako další hloupou romantickou komedii a mám chuť ji už po pěti minutách vypnout a jen čistě náhodou to neudělám. No a protože jsem náhodou od tohoto filmu absolutně nic neočekával, tak jsem se zcela překvapivě nakonec musel, né již tak zcela náhodou, rozhodovat mezi třema a čtyřma hvězdama. 70 % ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pekna romantika, ktoru drzi nad hladinou priemeru ustredny herecky par. Mohlo by sa to volat 4 rozchody a jedna svadba. Samotny koncept, kedy sa ustredny par postupom casu stretava, zblizuje a potom zase na cas rozide, mi prilis nevyhovuje. Ale tentokrat chemia medzi hlavnymi postavami fungovala na jednotku. A to jak ich herecky predstavitelia, tak ani postavy, ktore hraju mi bezne nesedia, ale tvorcom sa podarilo dat to tak pekne dokopy, za to funguje prirodzene. Skoda len, ze tu chybaju nejake vedlajsie komedialne postavy, ktore by pozdvihli film este o uroven vyssie. 6/10. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie - takový to známý spojení, kde se očekávají hromady klišé. A. Peet mám celkem rád, u A. Kutchera to záleží na roli (zrovna tady byl za debílka). Takže jsem si myslel, že bude jakš takš sranda. Ale on ten film byl úplně nekonečnej! Vůbec to neubíhalo a do toho se vám na obrazovce objevujou informace "o tři roky později", "o půl roku později", "o rok později", "o tři roky později"... Vlastně ten celej průběh je takovej, že dva hlavní protagonisté kolem sebe neustále krouží, vlastně spolu nechodí, i když k sobě něco cítí, projdou si dalšíma vztahama, zase se k sobě vrací (ale nechodí spolu, haha!), no a směřuje to k tomu, že si navzájem k sobě ZASE najdou cestu. Achjo, klidně to mohlo být o cca 20min kratší, vůbec bych se nezlobil. Je tam zbytečná vata, a to je škoda. Jo a zase tak vtipný to taky není. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Kutcher vlastní produkční společnost Katalyst Films, která vytváří pro hudební stanici MTV úspěšný pořad Punk´d. Formou skryté kamery v ní nachytávají celebrity v různých zábavných situacích. (imro)
  • Komedie stála producenty přiměřených 30 milionů. Během prvního víkendu (22.-24.4. 2005) vytáhla z amerických diváků 7,5 mil. dolarů a za dva týdny promítání necelých 19 milionů. (imro)

Reklama

Reklama