Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Olivera a extravagantní Emily spojí náhodný milostný románek, který prožijí na palubě letadla při cestě z Los Angeles do New Yorku. Oliver by záhadnou a bystrou dívku rád blíže poznal, Emily však bere sex s cizím klukem jako nezávazné dobrodružství, a tak se po příletu do New Yorku jejich cesty rozcházejí. Během následujících let je však osud svádí znovu a znovu dohromady. Při náhodných setkáních a neplánovaných schůzkách začnou jeden druhého blíže poznávat. Oba zoufale hledají lásku a vztah, který by nebyl odsouzen ke katastrofickému konci. Jejich sedmileté přátelství je dovede ke zjištění, že je mezi nimi možná něco jako láska. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

animario 

všechny recenze uživatele

Celkem ucházející romanťárna na nedělní večer. Z Eštna Kačera sice nikdy herec nebude, ale zrovna tady mi jeho omezenej projev nevadil, Amandu Pýtovou mám zafixovanou jako potrefenou pindu s úchylkou v mordování lidí z Mýho souseda zabijáka, ale tady byla milá a chvílema k zulíbání (hlavně v tý růžový mikině..mám rád holky v mikinách..a s kapucí). Asi na mě jde jaro.. ()

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

Trochu mě zamrzela "ta modrá barva" filmu tady. Z tý extrémný hroudy romantickejch filmů, kde bylo všechno předvídatelný a nudný... Tohle pro mě byl moc krásnej výčnělek s kusem pravdy a reality. Ale každý má oblíbený "romantický" film zkrátka jinačí. Že by to tak silně záleželo na tom, jaký sám kdo je a jaké má představy o lásce ?? ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Hodně nenáročná romantická záležitost, které dominují některé humornější pasáže a fakt, že to ústřednímu páru šlape a sluší. Děj je stokrát omletá káva (tu okořeněná o příchuť Když Harry potkal Sally), ale výsledkem není překvapivě bezbarvá břečka bez špetky chuti, ale celkem lahodný nápoj, který už jsme měli sice nespočetkrát, ale v tom správném podání pořád docela chutná... ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Kto z nás by nechcel mať v živote taký vzťah? Raz za rôčik-dva s vyvoleným spáchať uletený partnerský ťah? V medziobdobí zase má tento hlavný pomer pasé. Preto medzi stretnutiami si každý z dvojice vytvára iné partnerstvá a lásky, a ani jednému to na čele nevytvára veľké vrásky. Popritom sa realizujú - či už v umení alebo v obchode. Po roku-dvoch sa stretnú: a zas všetko medzi nimi v pohode. Roky letia, roky plynú, ona má iného a on zase inú. Jeho biznis plány síce skončia v piči, ona však na umeleckých foto výstavách s úspechom fičí. Nič to, že on nemá veľké prachy, stále ich priťahujú vzájomné telesné pachy. Nie, ich vzťah nebol ani po šiestich rokoch každodennou rutinou zničený, ľúbia sa ako kedysi a vďaka občasnosti môže byť jeho falus rovnako sťa pred rokmi vztýčený. ()

MaMitti 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct´, ale pro Ashtona mám prostě slabost, nechápu proč...Možná že mi někoho připomíná, asi jo, asi to tím bude. No každopádně tenhle film je sice téměř klasická hollywoodská romantika, ale je v ní pár vtipných hlášek a letmo i něco zvláštního, co mi bylo čímsi blízké. Ashton vystřihl roli mladého Raka se svou "pětiletkou" mile a uvěřitelně. Čekala jsem v podstatě "hrůzu", takže ve finále celkem milé překvapení povrchního charakteru. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • V čase debutu snímku na 3. místě amerického žebříčku měl Ashton Kutcher v Top 10 ješte jeden snímek. Konkrétně to byla komedie Hádej kdo? na 8. místě. (imro)
  • Komedie stála producenty přiměřených 30 milionů. Během prvního víkendu (22.-24.4. 2005) vytáhla z amerických diváků 7,5 mil. dolarů a za dva týdny promítání necelých 19 milionů. (imro)

Reklama

Reklama