Reklama

Reklama

Top of the Pops

(pořad)
Hudební
Velká Británie, 1964, 2 2016x30 min

Účinkují:

Jimmy Savile (moderátor), Alan Freeman (moderátor), Chrissie Hynde, Kylie Minogue, Shirley Manson, Alicia Keys, Robert Plant, Taboo, Anastacia (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Osvedčená hitparáda z najnovších hitov doplnená živými štúdiovými vystúpeniami populárnych umelcov. (nessbeal)

Recenze (6)

Han22 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem jediný díl a přesto dávám 5*. Proč? Kromě hodnocení starých filmů jsme magor do staré muziky, projíždím staré žebříčky, dělám svoje hitové ročenky a ke starým hitům hledám klipy. Klipy jak je známe my ovšem začaly vznikat až v 80. letech s příchodem MTV. 60. léta měla většinou nějaké vystoupení či záznam koncertu. No a 70. léta? Někdo klipy zkoušel (třeba ABBA, Queen), 99% interpretů ovšem ne. A právě díky TOTP teď na spoustu starých hitů ze sedmdesátek existuje celkem profesionální "klip", díky tomu se můžou hrát na oldies televizích, díky tomu vidíme jak umělci vypadali. Jsou to desítky písniček a za mě obrovské smeknutí za to, co tento pořad dokázal. ()

Reklama

Splasher 

všechny recenze uživatele

Strýčka Jimmyho ponechme raději bez komentáře. Byli tam snad všichni. Namátkou mě napadá Christ! de Burgh!, Del A'meattree a Buyon Ferry s Oxy Music, jejichž Virginii Plain z roku 1972 si na YT pouštím několikrát do roka. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Myslím, že pokud jste menší a zajímáte se o světovou "pop music", jako dříve já, je toto ideální řešení. Viděl jsem také německou verzi a vím, že jsem se na ni vždycky moc těšil. Vystoupení zpěvaků bývala prokládána aktuálními světovými žebříčky a různými hudebními vychytávkami. ()

Carlossss 

všechny recenze uživatele

Hitparáda, kde zpěváci a trapní moderátoři ukazují, jak umí být zpocení. Měl jsem možnost vidět německou mutaci a nebylo to nic extra. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama