Reklama

Reklama

Trailer Park Boys

(seriál)
Kanada, (2001–2018), 43 h 32 min (Minutáž: 22–32 min)

Tvůrci:

Mike Clattenburg

Hrají:

John Paul Tremblay, Robb Wells, Mike Smith, Elliot Page, Amy Kerr, Sarah Dunsworth, Shauna MacDonald, Shelley Thompson, Jeremy Akerman, Cory Bowles (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(12) / Epizody(105)

Sledujte od alkoholu se odvíjející trampoty tří dlouholetých kamarádů a nenapravitelných delikventů, kteří své podvodné aktivity provádějí z autokempu v Novém Skotsku. (Netflix)

Recenze (21)

Davies182 

všechny recenze uživatele

1. SEZÓNA: Ať žije buranský americký (vlastně kanadský) humor! Julian se konečně dostal ven z lochu a "natáčí dokument o svém životě". Pro diváka to znamená spoustu rádoby nudných, ve skutečnosti ale dohromady šíleně přepálených a na hraně zábavné trapnosti hraničících "situačních" fórků. Milovat nebo nenávidět, nic mezi tím neexistuje. ()

moiiz 

všechny recenze uživatele

Prvni serie mely neskutecnej tah na branku,hlasku stridala hlaska.Ke konci vsak serialu dochazel dech a proto v souctu lepsi 4. Totalne vypatlanej Ricky, nabusenej Jullian vecne se sklenkou coly a rumu, neustale na sracky ozralej teplej trailer pa k supervisor Lehey se svym pupkatym nohsledem Randym a jako spojovaci prvek absolutne dokonaly Bubbles. Ustredni postavy se proste co do kvality daji srovnat i s takovou komedialni extra tridou, jakou je Eric Cartmen ()

Reklama

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Trailer Park Boys je jedna velká success story ... borci, co neměli žádné profi herecké zkušenosti prostě blbli na kameru na první dobrou, bez scénáře, a stal se z nich obrovský fenomén, který žije dodnes, ale který málem pohřbili nenažraní producenti. Sedmá sezóna byla celkem dost katastrofální .... pak byl seriál několik let u ledu, aby ho odkoupili a resuscitovali tři hlavní protagonisti, kteří si mezitim stihli založit svou vlastní streamovací platformu swearnet, kde jedou maximálně politicky nekorektní bomby ... prostě mají v píči, a hlavně milují svoje postavy z TPB. A jde to vidět, od 8. sezóny všechno šlo nahoru (předpokládám, že prachy od Netflixu taky bodli). A já doufám, že se ještě někdy dočkáme další live-action sezóny ! RIP John Dunsworth aka Mr. Lahey. ()

Ohybac 

všechny recenze uživatele

Tento seriál (kromě horších netflixových řad) je naprostá špička v žánru mockumentary. Myslím, že překonavá i obě verze legendárního kanclu, hlavně kvůli bezprostřednosti a dlouhodobým vtipům, díky kterým se postavy zdají opravdovější. Dá se namítnout, že se vtipy opakují, což je rozhodně pravda. Jsou ale tak dobře napsané a zahrané, že se třeba i po několikáté se smíchem podívám, jak kluci vykopnou rádoby drsňáka Cyruse. 10/10 ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Devata serie comeback ve velkem stylu, s09e07 pak povazuji ze jeden z vrcholu serialove extremni zabavy... :D Nejlepsi serial vsech dob! Ikdyz posledni sezona uz lehce pokulhavala. Ale to uz tak byva, i presto parada. Jim Lehey je jedna z nejlepe zahranych postav nasosky ever. Pokud chcete prozrit a poznat vyznam terminu "alkopunk", testneteTPB. Minimalne Bubblese musi zboznovat pro jeho unikatni charakterove rysy uplne kazdy. Ostatni postavy prestavuji take solidni scenaristicke perly. Co dodat? I can see a shitstorm coming! :) http://www.youtube.com/watch?v=tjMkqFmRGL4 ()

Zajímavosti (1)

  • Rickyho (Robb Wells) ikonické auto "Shitmobile" je Chrysler New Yorker ročník 1975. (Ghost_666)

Reklama

Reklama