Plakáty
Stačí okamžik... a život se změní k nepoznání.
Školní zdravotní sestra Alice (Sigourney Weaver) žije na farmě v malé obci Wisconsinu. Má dvě krásné holčičky, milujícího manžela a nejlepší kamarádku Terezu (Julianne Moore). Jako již po několikáté Alice slíbí, že vezme Tereziny děti společně se svými k vodě. Jedno nepatrné zaváhání, jeden letmý pohled jinam... a celý život se rázem změní. Lizza, dcera Terezy, leží nehybně na hladině jezera a nejeví známky života. Přátelství mezi Alicí a Terezou je náhle vystaveno té nejtěžší zkoušce, která je plná bolesti, nenávisti, zklamání a provinění. (oficiální text distributora)
║Rozpočet $-miliónov║Tržby USA $544,965║Tržby Celosvetovo $670,000║(19.11.2009)
mandes
rozpočet : ? tržby americke : $523,025(13.2.2007)
Cafú
Hudba: Pat Metheny(30.8.2008)
danecek24
57. Zlatý Glóbus za rok 1999 - nominace (1) - Nejlepší herečka (drama) - Sigourney Weaver(9.12.2008)
Karush
Z celého filmu mám pocit, že sa film ohromne snažil zapôsobiť na diváka po všetkých jeho stránkach, ale tá snaha bola veľmi viditeľná a film miestami kĺzal do televízneho spracovania. Mnohé pasáže by mohli byť zostrihané, pričom by to kvalitu snímku určite neznížilo. Čo však celý film udržuje nad vodou je jeho výpovedná hodnota, ktorá aj napriek menším chybám filmu mala by byť prvoradá pri hodnotení.(2.11.2010)
Terva
Režie : Scott Elliott. Scénář : Peter Hedges a Polly Platt. Kamera : Seamus McGarvey. Hudba : Pat Metheny.(22.5.2011)
Pavlík
07. 08. 2011 (244.); přátelství mezi Alicí a Terezou i přes těžkou životní situací nakonec zůstává(9.8.2011)
Gaskin
nah.. ne metheny!(8.12.2009)
kaze
príliš dlhé a to prostredie vo väznici bolo zobrazené, ako keby to bolo najkrajšie miesto na zemi...(2.11.2010)
neneka
Silný a pro mě uvěřitelný příběh, Sigourney Weaver skvělá.(16.4.2009)
zahadum
Dve najlepšie priateľky, jedna veľká tragická udalosť...pred oboma stojí najväčšia skúška ich životov...ani jedna to nebude mať ľahké. Filmu dominuje Siqourney Weaver ktorá skoro z obrazovky nezlezie a jej výkon je primeraný. Moore nedostala rozsah ktorý by jej umožnil lepšie vyniknúť. Film má jednu vadu...miestami pôsobí viac ako televízna inscenácia a je nehorázne dlhý...skrátiť ho o nejakých 20 minút a všetko by bolo v poriadku.(26.8.2011)
| Na levném DVD od: | 16.12.2009 North video |
|---|---|