Reklama

Reklama

Msta přichází z močálu

  • Česko Msta přichozího z močálu (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dr. Alec Holland prošel hroznou změnou. Jako oběť děsivé chemické nehody se stal mutantem, který musí opustit společnost a je odsouzen k prodírání se slizkým bahnem v bažinách, jimž se každý vyhne. Jeho jediným cílem je pomsta. Když se nakonec střetne s ďábelským maniakem, který je za jeho stav odpovědný, je scéna připravena na nelítostný boj na život a na smrt. (McLushi)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Ničím výjimečný, nicméně roztomilý sci-fi horor. Vědec doplatí na svoji vlastní geniální kašičku a když se pak vyhrabe z močálu, je z něj zmutovaný bahenní bouchač, člověk smíchaný s kytkou. Odlehčená podívaná, hlavně dík hlavnímu hrdinovi a v závěru i jeho úhlavnímu nepříteli, jejichž kostýmy vzbuzují spíš úsměv než hrůzu a respekt. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Jedu takhle tábořit, Škodou 100 na Oravu. Spěchám, proto riskuji, projíždím přes Moravu. Řádí tam to strašidlo, vystupuje z bažin, žere hlavně Pražáky, jmenuje se Jožin! Ten Wes musel ve dvaaosmdesátým brát hrozně dobrej matroš. Protože jinak by byl asi sotva schopnej natočit něco tak debilního, jako tady Jožina. Teda debilního takovým tím roztomilým způsobem, protože tady je všechno tak krásný... krásně naivní. Swamp Thing tam pobíhá v bažinách a řve, jako kdyby ho aligátor kousal do prdele, hlavní hrdinka tam běhá bez podprsenky, samozřejmě nechybí černošskej nerd a záporáci vypadají jak z filmů s Michaelem Dudikoffem. Jj, děcka, takhle nějak vznikaj kultovní filmy. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Extrémně béčkové ve všech směrech, což několik odhalených ňader opravdu nezachrání... Jako komiksová adaptace obsahuje možná dostatek materiálu pro fanoušky předlohy, ale ta je u nás znám asi jako Čtyřlístek v Americe. Tři čtyři akční scény, které jsou většinou o tom, že hlavní ženská postava přepere kdejakého vojáka a ten chlap v podivné masce zase se všemi hází jako s malými kamínky... ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Akčno-hororové (skôr iba to akčné) B-čko, šmrncnuté troškou vedeckej sci-fi. Monštrum nie je vlastne ani monštrum, skôr by som povedal, že vyzerá ako nejaký lacný superhrdina v prevleku, niečo medzi Hulkom a tým červeným z Fantastickej štvorky. Príbeh je viac-menej blud a prakticky jedno velké klišé s mnohými a mnohými nelogizmami (netvor a vojaci, vojaci a ženská, ženská a malý černoch, netvor a záporák). Pobaví ale vtipnými hláškami (bohužiaľ) a sexi herečkou A. Barbeau, ktorú asi všetci budú poznať z hororu Hmla. Aj ked je to celé nevalné, určite nenudí. Komedionálne ladené pokračovanie si ale radšej nechám ujsť. Hodnotenie: 55% ()

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Béčkový filmy mi nevadí když mají co nabídnout a pobaví. Tohle už je ale céčkovej biják. Díval jsem se na to hlavně kvůli D.Hess(ovi), ale ani ten to nemohl spasit. Tady prostě nefunguje nic tak jak má. Adrienne Barbeau je nesympatická a škaredá, kozy mohla nechat klidně schovaný. Příběh je triviální, ale s tím jsem počítal. Masky jsou spíš k smíchu než aby vyděsily. Budiž, bažináče bych ještě zkousl, ale ten malej paskřivec a hlavně ten chlupáč byly vrcholem trapnosti. A do toho všeho ještě Love Story. To ani není možný, že tohle natočil Wes Craven. Myslím si, že tohle dílo mělo skončit na dně bažin a nespatřit světlo světa. Tohle v dnešní době nemůže vyděsit ani malý děti. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • Kostýmy příšer se ve vedru neustále rozpadaly, a to dokonce i na hercích, a musely se tedy stále lepit. (LION-MR.T)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného komiksu Lena Weina a Berniho Wrightsona. (Hans.)

Související novinky

Swamp Thing našel režiséra

Swamp Thing našel režiséra

05.09.2018

Očekávaný seriál Swamp Thing od nově založené služby DC Universe má konečně režiséra. Nějakou dobu se šířily spekulace, že by pilotní díl mohl natočit producent seriálu a mistr hororů James Wan … (více)

Reklama

Reklama