Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Soukromý vyšetřovatel John Haven (Dick Powell) přijíždí do malého městečka v přestrojení, aby vyšetřil záhadné vraždy kavaleristů. Setkává se se salónní zpěvačkou Charlie (Jane Greer), u které zjišťuje, že ovládá veškeré nelegální aktivity ve městě. Postupem času si získá u Charlie přízeň a získává práci, při které shromažďuje důkazy nejen proti Charlie, ale také proti náčelníkovi Castovi. (Streeper)

(více)

Recenze (5)

liquido26 

všechny recenze uživatele

3,5 Klasický western s noirovým nádechem. Místo vojáka v přestrojení by to mohl klidně být agent FBI v utajení a nebezpečná tajemná kráska je vždy nadčasová. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Westerny mě nikdy moc nebrali a tohle mi přišlo až moc upovídané a zdlouhavé. Hodně jsem se u toho nudila, měla jsem chuť to přetočit na nějakou zajímavější scénu, ale neudělala jsem to, raději jsem se nekonečně nudila dál. Nejvíce se mi líbil recepční s kytarou, který zpíval píseň o aktuálním dění, takže alespoň za něj tu jednu hvězdičku. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, ale ne vyloženě špatné westernové pátrání, kdy do jednoho městečka přichází muž inkognito, aby zjistil, jak to bylo s jedním zločinem. Snaží se navázat vztahy, ale ze začátku jsou spíše negativní. Hlavní postava je ale správně suchá a místy docela dobře drsná, takže se divákovi může líbit. ()

Eigis 

všechny recenze uživatele

Při transportu zlata jsou zabiti dva vojáci, vláda proto vysílá speciálního vyšetřovatele aby odhalil bandity a vše objasnil. Fakt je, že tu chybí nějaká výrazná hvězda s lepším hereckým výkonem, le i přes to příběh je fajn a vcelku příjemně to uběhne, takže dle mého si 70% plně zaslouží. ()

Topco 

všechny recenze uživatele

V podstate film noir vo westernovom obale. Odmyslite si westernové mestečko, westernové kostýmy a v jadre máme noir (vyšetrovanie v utajení, femme fatale, podrazy, zvraty, hra s tieňmi). Viď hlavne typicky tragický noirový koniec. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama