Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rushmore je příběhem nadaného a rebelantského teenagera Maxe Fischera (Jason Schwartzman), studenta desáté třídy elitní Rushmorské akademie. Redaktor školních novin, kapitán nebo prezident nespočetných klubů a spolků, je zároveň jedním z nejhorších studentů ve škole, nad nímž neustále visí hrozba vyhazovu. Jeho svět se otřese, když se Max zamiluje do učitelky prvního ročníku slečny Crossové (Olivia Williams) a chce na její počest postavit akvárium. O její přízeň však musí soupeřit se svým přítelem, ocelářským magnátem panem Blumem (Bill Murray), bohatým otcem jeho dvou spolužáků. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Eddard

Eddard (hodnocení, recenze)

Jo a samozřejmě, kdyby se někdy vyhlašoval nejdebilněji přeložený titul filmu, byl by paskvil Jak jsem balil učitelku hoooodně horkým favoritem na vítěze...

Vrana

Vrana (hodnocení, recenze)

Zaujimavy filmik s uzasnou hudbou, plny pre mna necakanych reakcii.

Eddard

Eddard (hodnocení, recenze)

Koho nudí předvídatelné komedie, má šanci si spravit chuť... a věřte že svůj čas zbytečně neztratíte... je to TOTÁLNÍ PECKA! Rozhodně pět hvězd, rozhodně u mě... Jak může být Rushmore modrý (pod 71%) nepochopím a tochu mě to straší, když si uvědomím, kolik podobně úžasných filmů tady na csfd takhle přehlédnu :-(

JeremyCZ

JeremyCZ (hodnocení, recenze)

koho nudí pořád stejně předvídatelné komedie tak máte šanci vidět něco zcela jiného ... a věřte že svůj čas zbytečně neztratíte ... ale taky to není žádná pecka. Asi tak 3 hvězdy, ne míň u někoho i o hvězdu víc.

Související novinky

Bill Murray znovu u Wese Andersona

Bill Murray znovu u Wese Andersona

17.07.2021

Po předchozích spolupracích na filmech Jak jsem balil učitelku, Taková zvláštní rodinka, Život pod vodou, Darjeeling s ručením omezeným, Fantastický pan Lišák, Až vyjde měsíc, Grandhotel Budapešť,… (více)

Reklama

Reklama