Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Architekt Larry (Kirk Douglas) má poměr se svojí sousedkou Maggie (Kim Novak). Teprve tehdy, když se začne jeden jeho známý zajímat o jeho ženu Eve (Barbara Rush), uvědomí si Larry, že mu jeho manželství není zcela lhostejné... (Pohrobek)

Recenze (7)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Moc smutný, ale také krásný film. Tohle se nemusí stát prominentnímu architektovi, může se to stát každému z nás. Douglas starší se jako drsňák nezapře, i když zrovna nejezdí na koni a nestřílí horké olovo, absolutní sexbomba - vzrušující Kim Nowak (je mnohem hezčí od doby Sinatrova Man with the Golden Arm) je ovšem "převálcována" půvabem Barbary Rush, která se do role milující obětavé manželky skvěle hodila. No a Walter Matthau, jak jinak než jako záporák každým coulem, si v klidu kouří dýmku a čeká na svou příležitost.____Jako spousta filmů tady, neprávem přehlížené drama, u kterého se sice nezasmějete ani jednou, litovat dvou hodin času stráveného u filmu ale nikdy nebudete. Vše funguje jak má a nuda je vyloučena. Btw. rozhodně se nejedná o snímek z prostředí amerických intelektuálů! ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Paradne barevne, a krasne natocene drama o nevernicich. Na to bych bezel do kina az by se za mnou prasilo... Klasicky septajici Kim vypada nadherne, Douglas jako architekt super, Barbara krasna (a bylo mi ji opravdu lito) a moji nejoblibenejsi postavou je bez debat Ernie Kovacs jako spisovatel. :-) Krasnej film, na kterej se moc rad podivam znova. 5- ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Romantická dráma sa dá natočiť skutočne veľmi dobre a dôkazom je aj tento snímok. Poctivá práca režiséra, kvalitný scenár, ale treba uznať aj hercom ich podiel na dobrom výsledku. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jeden z najkrajsich filmov na temu manzelska nevera, co som vobec videl. Nemusel byt hlavny hrdina len architekt, stat sa to moze roznym ludom ...... manzelstvo sa aspon pokusil zachranit. Nadherne kulisy, obycajne dialogy prevladaju aj tu aj v realnom zivote ....a skvela Kim Novak : 95 % ()

swed 

všechny recenze uživatele

Průměrně zpracované téma manželské nevěry, se kterým se můžeme setkat v nejednom melodramatu. Quineův snímek nepřináší do tohoto žánru nic nového a pouze těží z hvězdných jmen (Novak, Dougles, Matthau). 6/10 ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Nancy Kovack v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)

Reklama

Reklama