Reklama

Reklama

Austin Powers - Goldmember

  • Česko Austin Powers v Goldmemberu (více)
Trailer 1
USA, 2002, 94 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Neodolatelný lamač ženských srdcí Austin Powers (Mike Myers) se vrací už potřetí. Tentokrát však bude jeho poslání ještě těžší, než v předchozích dvou dílech. Doktor Evil si totiž pro své zákeřné světovládné plány našel silného společníka, arcilotra a ničeho se neštítícího gaunera Goldmembera. Jejich společná akce na sebe nenechá dlouho čekat. Podniknou cestu časem a unesou Austinova otce Nigela Powerse, jednoho z nejrafinovanějších špiónů, jakého měla kdy Anglie k dispozici. Austin neváhá ani minutu a vrhá se do roku 1975, aby společně s lovkyní gaunerů Foxy Kleopatrou (Beyoncé Knowles) osvobodil svého otce. A otázkou zůstává, zda se podaří i tentokrát supersvůdnému superšpiónovi nepadnout do sítí lásky a naopak chytit své protivníky do sítí zákona... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (270)

Derek 

všechny recenze uživatele

absolútne najhoršia, najtrapnejšia a najmenej vtipná časť z (inak celkom podarenej) trilógie. jediné čo stojí za zmienku je úvodná scéna:-).... z povodnej jednej hviezdicky upravujem na tri, lebo som to videl druhy krat a tentoraz v originale a zazitok bol o doooost lepsi. aj ked humor nebol prilis originalny a na vysokej urovni a v podstate to bol recyklat predchadzajucich casti tak som sa miestami az rehotal. co mi vsak vadilo bol vykon beyonce, ktora bola tak hrozna ze ma az rozculovala. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Díl nehodný kvalit a potenciálu Austina Powerse... Začátek je výborný, dobře se to rozjede, ale poté se začnou nudným způsobem recyklovat vtipy z minulých dílů a již to není ono. Důkaz toho, že na dvou až třech povedených skečích nelze vystavět celý snímek. Bohužel ani tradičně charismatický Mike Myers to tentokrát nemá sebemenší šanci utáhnout. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Tak PRETO otec neprišiel!“ – „Vlastne ho uniesli až potom.“ Jednotka ma nebavila, ale už v dvojke dostalo diabolské duo Myers/Roach vyšší rozpočet a voľnejšie ruky. Takže kým dvojka bola „len“ úžasne natrieskaná drzými sprostými nápadmi, trojka sa definitívne odväzuje a šváca nás zelenými halúzkami, kam dočiahne. Steven Spielberg robí saltá, šukadelický agent sa miluje s každou ženou, Tom Cruise z padáka sadá rovno za volant namakaného šukguára, Britney Spearsovej exploduje hlava, Danny DeVito a Kevin Spacey hrajú zloduchov a Gwyneth Paltrowová je „veľmi, veľmi zlé sexi dievča“. A to neubehlo ani desať minút. Tempo je splašené, obrovský rozpočet je vidieť a ak sa aj najbližšiemu vtipu nezasmeje, treskne vás do hlavy ďalší, ktorý príde o 10 sekúnd neskôr. Až ma udivuje, koľko talentu (akčné scény, tanečné vystúpenia, spevácke etudy) môže byť v jednom filme vedľa tak skrz naskrz prehnito chlipných vulgárnych sexistických vtipov (Nathan Lane, bradavica, Michael Caine, japonské dvojičky, britská špionážna akadémia, MLČANIE JAHNIAT, glóbus, väzenský rap, pozlátené pohlavné orgány, Tlstý bastard, titulková pasáž „Mr. Roboto“). Kino Považan NMnV 2002 ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Najslabší zo všetkých dielov. Nepomohli ani hviezdne hostovačky (Kevin Spacey, Tom Cruise, Gwyneth Paltrow). Tentoraz nemá Austin Powers po svojom boku sexy herečku, ale Beyoncé, ktorá tiež ničomu nepomohla (skôr vyložene kazila). Najväčší rozdiel medzi predchádzajúci filmami a trojkou je skutočnosť, že Goldmember vsádza predovšetkým na fekálny humor, ktorému šéfuje Tlustý Bastard. Hovna, chlupaté bradavice, močenie, prdy, tak toho dostanete nestriedmy nášup. Pôvodná štýlovosť sa úplne vytratila, a čo nesmrdí o výkaloch, tak to sú bohužiaľ len opakované vtipy z minula. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozím dílům to je už o něco horší kóma, jako kómedie. Často se tam opakují různé vtipy z dřívějška, akorát obměněné... a nechuťárny už nejsou tak nechutny nebo nejsou už tak vtipny nebo tam jsou jenom proto, aby byly nechutny, ale taky trapny. Taky je škoda a moje smůla, že některé věci českým dabingem zanikají (holandština, "přejdeme na angličtinu", Dr. Evilův rap, Zlatý úd), takže pro čecha to ztrácí pointu. Samotnej padouch Goldmember už taky není tak vychytanej a Mike Myers by konečně mohl používat pro záporáky jiny herce, než sebe. Jinak camea pro role do filmu podle Austina Powerse se povedly, chch, ale co se nepovedlo, tak Beyoncé, která mi tam vubec neseděla a nebyla vtipná, ta se prostě do komedií nehodí. A navíc ji vyměnili na Heather Graham, o které se v tomto díle Austin ani nezmíní... ()

Galerie (67)

Zajímavosti (9)

  • Austinovo auto SWNGR 3 je upravený Cadillac Eldorado Fleetwood. (Ruuzha)

Reklama

Reklama