Reklama

Reklama

VOD (1)

Školní sraz ve sněhem zapadaném městečku v Nové Anglii svede dohromady skupinu bývalých spolužáků, kteří obrážejí jednu hospodu za druhou a probírají přitom sex a vztahy. Je mezi nimi newyorský barový pianista Willie, který hraje po nočních klubech. Ve městě je Willy zcela nepochopitelně přitahován svůdnou třináctiletou dívkou. Pak je zde stárnoucí sportovec Tommy, jenž se i navzdory svému vážnému vztahu s Sharon nedokáže ubránit šťastným vzpomínkám na sex s bývalou královnou maturitního plesu Darian, která už je také vdaná. Nedospělý Paul je tak posedlý supermodelkami v plavkách, jejichž fotkami má vytapetované celé zdi, že se s ním kvůli tomu rozejde jeho přítelkyně, servírka Jan. Paul posléze začne chodit s úžasnou Andreou, která se mu snaží vysvětlit, že je víc než jen krásná. A nakonec jsou zde i Stinky, který přijel jen na skok, a Gina, jež se považuje za feministickou poradkyni. (Cinemax)

(více)

Recenze (85)

Qasa 

všechny recenze uživatele

Takovejhle vývoj sledování filmu zažiju málokdy. Po půl hodině jsem se rozhodl dát jednu hvězdu, kterou dávám filmům, který nedokážu dokoukat, tak jsem začal vynechávat a poskakovat ke konci, až jsem se zastavil u bruslařský scény a už jsem se od toho nedokázal odtrhnout a pak jsem se vrátil k tomu přeskočenýmu a musím říct, že to má nějaký svý sic trochu zapšklý kouzlo a chemii - jako ta země Oz a medvídek Pú z maloměsta dohromady a nakonec dávám čtyři hvězdy a chci to někdy ještě vidět znovu. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Vcelku nezajímavý film o tom, kterak partička maloměšťáků váhá vlézt do chomoutu.. V poodstatě se 90% filmu odehrává "u piva" a řešej se ženský.. Jediná linie, která mě fakt bavila je platonické okouzlení sousedovic dceruškou Natalií Portman a hlavním hrdinou.. Kdo si počká, ten se dočká, nebo taky dopadne jako medvídek Pú :-D ()

Reklama

*Colorado 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný, pohodový film o tom, jak se v malém městečku neděje relativně nic a zároveň celkem dost. Povedená je zápletka ústřední postavy s Natalie Portman, která má takovou roli, že by si na ní myslel každý. Zvlášť bych upozornil na hudbu, která se zde objevuje, neboť dle mého nemohla být vybrána lépe. Rád se podívám znovu. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Návrat do rodného městečka po letech za účelem srazu střední školy. Tak nějak se dá ve stručnosti popsat děj tohoto filmu. Je ale zároveň o hledání minulosti, přijetí a uvědomění si dospělosti a dalších a dalších věcech. To hledání však proběhne prostřednictvím nepřetržité chlastačky partičky "Rychlých šípů" do které náš hrdina patřil na střední škole a rychle do ní zapadl zpátky. Ta partička od té doby žije pořád stejně (a do konce života bude) a právě v téhle chvíli a mezi takovými lidmi se dá jednodušeji orientovat i v životě vlastním, dělat rozhodnutí. Kdo má v životě štěstí a má takovouhle partičku, kterou vždycky najde, když ji potřebuje, ví o čem je tenhle film. Osobně považuji tenhle film za romantický cajdák, perfektně napsaný, natočený a zahraný. Dostal mne naprosto dokonale od první chvíle. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Často se nestává, vidět tolik známých tváří v jednom jediném filmu, v tomhle případě filmu pohodovém a příjemném. Ovšem nebýt vztahu dvojice Hutton-Portman, dal bych o jednu hvězdičku méně. Tak mně napadá, jaká škoda, že tak výborný herec, jakým Timothy Hutton je, se od doby, kdy dostal Oscara za Ordinary People, neobjevil v žádném pořádném filmu a herecky v postatě jenom paběrkoval. Rozhodně by si zasloužil mnohem větší role. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Reakce Natalie Portman ve scéně, kde ji Timothy Hutton políbí na tvář, jsou spontánní. Režisér Ted Demme se totiž s Huttonem na polibku domluvil, aniž by Natalie něco tušila. (D3VIL)

Reklama

Reklama