Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokračování úspěšného kinohitu o nevlastních sourozencích, kteří dokonale manipulují s lidmi kolem sebe a ďábelsky si zahrávají s láskou a sexem. Sebastian Valmont se zamiluje do naivní Daniely. Aby získal její srdce, rozhodne se skončit se svým nevázaným životem. Jeho zhýralé sestře Kathryn se ale vůbec nezamlouvá, že dal přednost naivní dívce. Doufá, že vše překazí, když Sebastianovi nabídne dvakrát tolik vášně a sexu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

Kroupa 

všechny recenze uživatele

Není to zdaleka tak špatné! Prožitek z tohoto kusu může být snesitelný, pokud nejste lapení racionálně neobhajitelným sentimentem k "jedničce". Za prvé tohle není pokračování, nýbrž remake remakeu zpracování knihy - dál od původního pojetí se už snad nelze dostat :). Za druhé, je třeba vstřebat totálně nemožného "Valmonta", tzn. potlačit očekávání jakékoli souvislosti mezi tímhle polenem a panem V. Hlavním kladem je tu Mrcha, dle mého zajímavější než SMG, i když trochu trapná. Zato Naivka po Selmě Blair opět potvrzuje, že zahrát naivku je věrohodně a ne totálně trapně je téměř nemožné (alespoň v plochých filmech). Jste-li překvapeni, že hodnotím tuhle srágoru stejně vysoko jako "jedničku", tak je to tím, že na rozdíl od zmíněného jsem se nebál používat při sledování myš, takže jsem se vyhnul zdlouhavé nudě. Viděl jsem necelou polovinu. ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

To iste ako prvy diel len to nevyzeralo tak dobre a tak to clovek proste nezozerie. Herci horsi, dialogy horsie, hudba fakt otrasna. Jedine co prekonalo uz tak dost trapnu jednotku bol zaver. Nastastie sme sa nedockali srdcervuceho zaveru ale nahradil ho viac realny a tym padom pre tento druh filmu atypicky koniec. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Super sexi Amy Adams bude tým najväčším lákadlom. Zaujímavosť: Pôvodným zámerom scenáristu a režiséra Rogera Kumbleho bol televízny seriál, lenže prvé natočené epizódy o sexuálne žeravých stredoškolákoch vyvolali značnú polemiku v tlači a nikdy sa nedostali do vysielania. Namiesto toho je režisér prepojil niekoľko dotočených scén do celovečerného filmu. Nijako zaujímavý film, ktorému výrazne chýba viac humorných situácií a hlášok. Takisto dejovo sa jedná o slabý a neuveriteľne prázdny kúsok. Film zachraňuje iba všadeprítomný vyhrotený erotický náboj a trochu prekvapivé vyústenie filmu. Inak z hola nič. Ani hudobná stránka. Jednotku som ani nevidel, toto som si pozrel kvôli Amy Adams a práve tá ma donútila dopozerať snímku až do konca. ()

Lyncha odpad!

všechny recenze uživatele

Takový propastný rozdíl mezi prvním filmem a "dvojkou" jsem ještě nezažila! Film nese číslo 2, ale dějově Velmi nebezpečné známosti předchází. Ve skutečnosti jde však o jejich kopii s pozměněnými detaily, katastrofálními hereckými výkony, stupidními rozhovory. Skvělá hudba podkreslující předchozí film se také úplně vytratila. Celkově totálně prázdné. ()

Hellbilly 

všechny recenze uživatele

Jednička bola podarený film, dvojka je jej scenár vzatý cez kopírák, s pár pridanými trápnosťami a nelogickosťami(v jedničke bol predsa Sebastianov otec ten bohatý, a Kathrynina matka zlatokopka, či sa mýlim?), omnoho horším soundtrackom a nehercami v hlavných úlohách, ktorí nemajú ani stotinu charizmy, sexepílu a uveriteľnosti R.Phillipea, S.M. Gellar, R.Witherspoon a S.Blair. Hviezdička za ten koniec, celkom prekvapivé... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Film je volně natočen podle románu "Les Liaisons Dangereuses" Choderlose de Laclose. (Terva)
  • Roger Kumble napsal scénář k filmu za 12 dní. (Ruuzha)

Reklama

Reklama