Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokračování úspěšného kinohitu o nevlastních sourozencích, kteří dokonale manipulují s lidmi kolem sebe a ďábelsky si zahrávají s láskou a sexem. Sebastian Valmont se zamiluje do naivní Daniely. Aby získal její srdce, rozhodne se skončit se svým nevázaným životem. Jeho zhýralé sestře Kathryn se ale vůbec nezamlouvá, že dal přednost naivní dívce. Doufá, že vše překazí, když Sebastianovi nabídne dvakrát tolik vášně a sexu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Důležité je hned na úvod asi napsat, že toto pokračování v žádném případě nesahá svému předchůdci ani po kotníky. Zařazení děje přímo do školy bylo jasným podmětem přiblížit se ještě o něco více teenagerské skupině diváků, než minule. Bohužel když nemáte hereckou kvalitu a ani pořádně promyšlený scénář, tak vám nepomůže ani černá režisérská magie. Jediné poznávací prvky, že se jedná opravdu o pokračování zůstávají pouze detaily v podobných křestních jmen a pár lehce na oko kopírujících scének. Celý příběh tak nějak plyne bez emocí až ke konci, který mi připadal jako ze špatného snu. Hodnocení proto zachraňuje těch pár úsměvných hlášek, i když jich bylo o dost méně, než minule. A teď huráááááá vzhůru na třetí pokračování... ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA CINEMA HD - Slabý jak čajíček, po všech stránkách. Soundtrack a některé věty se téměř doslova opakovaly z předchozího dílu a i námět nepřináší absolutně žádnou inovaci. Jediná Amy Adams to trochu zachraňovala, ale zejména představitel Sebastiana byl nevýrazný ňouma a i rádoby wow závěrečné rozuzlení tomu nikterak nepřidalo. Takhle podělat pokračování v podstatě kultovní jedničky...to se snad ani nesmí. Za mě jen díky přijatelné délce (rozuměno velmi krátké) a pár úsměvným momentům se to jen tak tak udrží a nespadne pod průměr. Rovný střed. 50% ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Poté, co se jeho otec rozejde s matkou, vydává se Sebastian žít do luxusního domu otcovy nové přítelkyně. Na peníze a luxus si rychle zvykne, o to hůř si zvyká na přítomnost své nové sestřičky Kathryn. A ještě hůř si zvyká Kathryn na Sebastiana - zvlášť když vidí, jak se mu docela daří. Ve škole, i v lásce, když sbalí dceru ředitele školy, půvabnou Danielu. A to si Kathryn nechce nechat líbit, a udělá vše pro to, aby jejich vztah překazila ... I když jde o dvojku docela úspěšného filmu, jedná se vlastně o prequell, který vysvětluje, jak se vlastně Sebastian s Kathryn dali dohromady. A nutno říct, že tam, kde jednička sršela vtipem nebo alespoň zajímavými nápady, není v tomto filmu zhola nic (až na malé závěrečné překvapení, které ale celý film neutáhne). Navíc i po herecké stránce nic moc - Robin Dunne není Ryan Phillipe a Amy Adams už vůbec není Sarah Michelle Gellar. Ach jo, totálně ztracený čas.. ()

AIMÉE 

všechny recenze uživatele

Na podruhé "nastavovaná kaše" je zřídkakdy dobrým tahem. V tomto případě jde o hodně zbabraný sequel prvního dílu. Režíruje ho sice ten samý člověk, ale chyba lávky. Obsazení herci jsou tragédi, chápu, že původní duo Kathryn x Sebastian se do tohoto jakože flashbacku nehodlali vrátit, ale tento výběr snímek degraduje ještě níže. K tomu navíc pervérzní jádro, které tu převládá, slabý námět a Voilà.. máme tady trapný film na zbytečný čas. ()

vendy63 

všechny recenze uživatele

Jak vidno z komentářu ,nikdo zde nepochopil podstatu filmu,a to takovou že Velmi nebezpečné známosti 2 jsou natočené v duchu (Jak to bylo dříve) . Jednoduše řečeno nejdříve se podívejte na tuhle verzi a potom na verzi s Ryanem Phillippem. Filmy na sebe budou navazovat a hned se vám to bude jevit v jasnějším světle.Jen škoda že se herci změnili . ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Roger Kumble napsal scénář k filmu za 12 dní. (Ruuzha)
  • Film je volně natočen podle románu "Les Liaisons Dangereuses" Choderlose de Laclose. (Terva)

Reklama

Reklama