Matty
Další instruktážní Plymptonovo video, které není radno brát příliš vážně aneb kterak si nenechat ukousnot hlavu svou partnerkou.(4.4.2007)
DaViD´82
Nijaký nápad roztáhnutý na mnoho nudných minut. Zpracování ujde, ale obsah ne.(20.2.2007)
Le_Chuck
When are two people in love, its there anything more beautifull ? - pre začiatočníkov POVINNOSŤ !(29.10.2005)
venus
Líbání v podání Billa Plymtona je opravdu velmi originální a netradičí... vlastně nechutné!!! ;) vzájemné nafukování hlav, ukusování rtů, žužlání, atd.(29.7.2006)
nunka
Encyklopédia bozkávania z originálneho pera Billa Plymptona...Môžete si vybrat z ponuky rôznych cmukáčskych techník: tradičných či netradičných, klasických či drastických...Plympton v tomto priemerne vydarenom snímku zas a znova flexibilne prekonáva všednosť a rigidnosť života absurdnými hyperbolami tak, že sviežosť a originálny humor je vždy jeho doménou.(3.2.2007)
jojinecko
Plympton je môj najobľúbenejší animátor a jeho úsmevno-úchylné dielka mám veľmi rád. How to Kiss síce nedosahuje kvality majstrovských kúskov typu "Guard Dog", ale stále to má nápad, vtip a zabavil som sa vskutku skvele.(13.1.2007)
mysiak
Zvláštne...(2.7.2010)
Wormboy
Chcel som si po zhliadnuti Lady in the Water napravit chut a tak som siahol po osvedcenom Plymptonovi, ktory ma zatial nikdy nesklamal...az doteraz.(11.1.2007)
hous.enka
Animovaný rychlokurz polibků :) Najdete například tady: http://videos.wittysparks.com/id/2577078022(25.4.2011)
baruss
Problém tohto filmu je, že by oveľa lepšie fungoval bez animácie, ako rozhlasová hra.(29.4.2011)
yVANs
animace jako vzdy skvela, ale zrovna u tohoto kousku jsem si rikal jestli uz to neni az prilis rozvlacnene a tak trochu blbost. Miluju kazdej jeho kousek, ale pokud bych se na to mel podivat objektivne...(9.2.2009)