One of Those Days

Animovaný / Komedie / Krátkometrážní

USA, 1988, 7 min

Bill Plympton

Znáte ty dny, když se ráno probudíte a cítíte se skvěle, víte, že vám všechno vyjde přesně podle plánu a nic vám vaši náladu nemůže pokazit? Tak přesně o takovém dni tento kraťas není. Neštěstí hlavního hrdiny sledujeme přímo jeho očima. Ufiknutým nosem to začíná, chlupatým toastem pokračuje a velkou explozí končí. Myslím, že Plympton dokonale vystihnul pocity mnohých věčných smolařů, jenom všechno dotáhnul do nečekaných extrémů.(4.4.2007)

Den blbec originálně zachycený z pohledu první osoby. Ohromně nápadité a znamenitě animované.(20.2.2007)

Tohle je ale pořádnej DEN BLBEC, přesvěčte se sami http://www.youtube.com/watch?v=wuRxLdHrv1U(23.8.2008)

DailyMotion/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 0/10 Efekty 4/10/// +z vlastního pohledu, celkem drsné -bez zvuku, bez hudby, starší animace/// Rozhodně celkem slušné, když bych nebral v potaz zvuk, bylo by hodnocení ještě vyšší, páč je to celkem sranda/// Celkem 50%///(13.2.2007)

Skoro jsem měl pocit, jako by to někdo přímo přede mnou pastelkami škrábal zevnitř na obrazovku. Džungle čar a den blbec v podání Billa Plymptona.(21.3.2008)

Klasický den blbec, ve kterém se pokazí vššchno co se pokazit může.Přes všechny neuvěřitelné příhody je nejvtipnější "toastová scéna".(4.12.2005)