Interpol: Live (koncert)

Interpol - Live From Lupos at The Strand

Hudební

USA, 2004, 60 min

Nemůžu jinak, než dát plný počet. Interpol je v současnosti asi nejlepší hudební skupina, která se od všech ostatních liší originálním zvukem a naléhavým zpěvem Paula Bankse. Tahle parta by si zasloužila mnohem větší pozornost a prostor! 9/10(6.4.2009)

Když sem si to pustil, nevědel sem o jaký styl hudby jde. A docela se to dalo poslouchat, ale žádný zázrak to není.(27.12.2008)

Koncertní nahrávky Interpolu si užívám ještě víc než ty studiové: právě protože Paul Banks není dokonalý, někdy se mu při náročnějších partech chvěje hlas, někdy je na něm slyšet jak už nemůže o:) Moc ráda to poslouchám. Emoce tryskají. Miluju koncerty Interpol.(5.3.2011)

Dobrej, ale určitě ne nejlepší koncert Interpolu co běhá po evropských televizích. Doporučit mohu tyto: Köln - 2003 - asi v nejlepší formě + písně z TOTBL. Eurocknnes 2005 - vysoká kvalita + písně z Antics. Pro pobavení : La Route du Rock 2001 - První velkej koncert Interpolu v Evropě, díky kterýmu jsou ještě stále velmi populární ve Francii.(10.4.2009)

Jakožto "exprt" a fanatíček do muziky (filmy jsou fakt spíš bokovka), jsem byl tímto koncertem nadšen a nadšen jsem vůbec celkovou tvorbou Interpolu, důstojným to nástupcem skvělých a legendárních Joy Division...(30.12.2008)