Pink Floyd: Delicate Sound of Thunder (koncert)

Hudební

Velká Británie, 1989, 100 min

Wayne Isham

Pro mě jsou Pink Floyd především Roger Waters, takže po jeho odchodu už je to jen ten zbytek, který mu sebral jméno. Pokud znáte historii vyhození a soudů, dáte mi za pravdu, ale i tak je třeba říct, že rest of Floyds si vede docela dobře.(4.7.2011)

Záznam koncertu z turné k albu A Momentary Lapse Of Reason. Pink Floyd dokazují, že i bez Rogera Waterse to jde. Show sice ještě není tak velkolepá jako při turné k následujícímu albu, přesto se jedná o vynikající zážitek. Setlist je poskládán z písní nacházejících se na tehdejším novinkovém albu, nechybějí ani léty prověřené stálice. Snad jen ta Terminal Frost schází(21.10.2008)

po hodně nepřátelském a bolestném odchodu rogera waterse si zbylí tři floydi vysoudili za strašný peníze ve vleklém a dlouhém soudním sporu právo na zachování a užívání jména skupiny .. aby následně prokázali, že naprosto zaslouženě : pink floyd žili dál! …(15.5.2010)

Nenormálny koncert, nenormálna hudba. Pink Floyd ako som naň zvyknutý. Či úvod, či vrchol alebo záver vystúpenia, všetko do seba tak dobre zapadá, že mi neostáva nič iné, len hľadieť s otvorenou pusou a občas si zahmkať do rytmu, napríklad pri nadupanej "Money". Alebo si neupriem decentnú slzičku pri "Wish You Were Here". Milujem tých chlapíkov, oni sú proste geniálni!(2.6.2008)

Já jsem vlastně špatný koncert od Pink Floyd neviděl - vždycky dokonalý zvuk, skvělý písničky, perfektně šlapající band a hlavně - při vší úctě k ostatním - famózní David Gilmour.(4.7.2011)